INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Dai 20 de goluri şi iei bonus 1,5 milioane!

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 13 mai 2011 12:20

Manchester United îi dublează salariul mexicanului Hernandez, a cărui valoare de piaţă a crescut de cinci ori într-un singur sezon.

Sir Alex Ferguson a dat lovitura cu Hernandez. Primul mexican din istoria lui Manchester United a fost un element esenţial în cucerirea celui de-al 19-lea titlu în Premier League dar şi-n traseul către finala Champions League. "Diavolii roşii" ştiu să răsplăteacă performanţele lui "Chicharito", care va primi un nou contract. Potrivit Daily Mirror, atacantului lui United i se va dubla salariul actual de 1,5 milioane de euro din contractul valabil pînă în vara lui 2014 şi i se va prelungi şi înţelegerea actuală.

La sezonul de debut, Hernandez a marcat 20 de goluri, avînd un procentaj extraordinar al reuşitelor raportate la şuturile trimise pe poartă. Aşa se explică şi exploziam cotei sale de piaţă. În mai puţin de un an, valorea mexicanului a crescut de la 7 la 35 de milioane de lire sterline! "E incredibil ca-n prima sa stagiune să dea atîtea goluri. Cînd ai un atacant ca Hernandez întotdeauna ai o şansă în plus. Are un impact fantastic şi în teren şi în afara lui", îl laudă legendarul coleg galez Ryan Giggs.

"Chicharito" a impresionat şi la Cupa Mondială din 2010, cînd a fost cel mai rapid jucător, conform statisticilor FIFA atingînd în sprint viteza de 32,15 km/h. Hernandez a debutat cu gol la United, pe 8 august 2010, în Supercupa Angliei, 3-1 cu Chelsea, deşi a intrat la pauză. Mexicanul a deschis şi drumul spre victoria decisivă cu trupa lui Ancelotti, 2-1 în debyul de duminica trecută, punctînd în secunda 36.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close