INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFERTĂ

VIDEO Dan Petrescu a plecat spre Dubai! Ce spune despre Edi Iordănescu la CFR Cluj + când semnează cu noua echipă

Dan Petrescu (52 de ani) a plecat azi spre Dubai,
Dan Petrescu (52 de ani) a plecat azi spre Dubai,

Articol de , - Publicat joi, 17 decembrie 2020 14:10 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 19:51

Dan Petrescu (52 de ani) a plecat azi spre Dubai, acolo unde își va petrecere sărbătorile de iarnă alături de familie.

Fostul antrenor de la CFR Cluj a vorbit despre viitorul său și despre ofertele primite după plecarea de la formația cu care a câștigat de trei ori la rând Liga 1. Sursele GSP.RO susțin că Petrescu e aproape de un acord cu Al Nassr Riad, care i-a pregătit un supercontract. 

Petrescu, la un pas să semneze cu noua echipă! Salariu uriaș + transfer de la CFR Cluj

„Plec în Dubai pentru că acolo e familia. Ne întâlnim pentru Crăciun și Revelion. Au sunat foarte mulți impresari, dar au fost doar discuții. Aș vrea să mă gândesc după Anul Nou la ce voi face. Trebuie să fie o ofertă bună, de care să fiu mulțumit, și echipa să aibă ambiții. Să vedem unde voi merge și după aceea vom vedea pe cine transfer. Sunt foarte mulți jucători buni care m-ar interesa, nu doar de la CFR Cluj.

Nu poți aștepta echipa pe care o vrei și să vină în câteva zile. Poate veni și peste un ani Dar și o echipă din România ar fi o opțiune. M-am simțit foarte bine în România, mai ales că am câștigat”, a declarat Dan Petrescu.

VIDEO Dan Petrescu: „M-au sunat foarte mulți impresari”

Dan Petrescu: „Mă bucur că CFR Cluj l-a ales pe Edi Iordănescu”

„Bursucul” i-a felicitat pe oficialii lui CFR Cluj pentru numirea lui Edi Iordănescu și a spus că tot clujenii sunt favoriți să fie campioni în Liga 1, pentru a patra oară la rând.

„Am spus că am nevoie de o pauză și de aceea am plecat de la CFR Cluj. Cred că clubul și jucătorii aveau și ei nevoie de o schimbare. Mă bucur că cei de acolo au ales un antrenor foarte bun care să ducă mai departe munca făcută de mine. Edi nu m-a sunat pentru că știe echipa.

Edi e un antrenor care a avut rezultate și sunt sigur că va avea și la CFR. Nici nu trebuie să schimbe prea mult, cred că asta e norocul lui. Nu cred că vor fi multe schimbări până la vară, nici la lot și nici ca joc. Echipa e închegată bine și antrenată bine. Nu cred că va avea probleme să câștige campionatul. E favorită! Se vor lupta în trei până la final pentru titlu, dar jucătorii lui CFR au experiență mai mare”, a adăugat Petrescu.

Nu am văzut meciul cu Young Boys. Nu mai sunt acolo și nici nu voiam să văd. Am zis că vreau o pauză pentru că trei ani și jumătate mi-am dat viața acolo. Am zis că vreau o vacanță. M-am uitat doar la meciuri din Anglia.
Dan Petrescu

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

EXCLUSIV Dan Petrescu, la un pas să semneze cu noua echipă! Salariu uriaș + transfer de la CFR Cluj

Lewandowski, un an fantastic: a depășit 250 de goluri în Bundesliga! Diseară va fi ales jucătorul anului de FIFA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
sadikul
sadikul  •  17 Decembrie 2020, 19:12

:)

nicu72
nicu72  •  17 Decembrie 2020, 15:46

Dan Petrescu: „Mă bucur că CFR Cluj la ales pe Edi Iordănescu". Asa zice titlul, deocamdata. Sper ca vor corecta. Oricum - bai Vlad Nedelea, tu ai auzit in viata ta de cratima?

140611874433994
Sandu Pintilie  •  17 Decembrie 2020, 15:13

E normal sa se bucure pentru venirea lui Edi Iordanescu. Toata lumea va compara CFR-ul lui cu cel al lui Edi si iar il vor ruga in genunchi sa se intoarca la Cluj pentru a salva echipa!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează