INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAMPARD LA CHELSEA

Dan Petrescu, despre numirea lui Frank Lampard ca antrenor la Chelsea: „Trebuia să fiu eu acolo” ;)

Frank Lampard
Frank Lampard

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 13:25

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit despre numirea lui Frank Lampard ca antrenor la Chelsea, fosta sa echipă.

„Trebuia să fiu eu acolo. Îi doresc multă baftă, e prietenul meu” , a glumit Petrescu la conferinţa de presă dinaintea Supercupei.

Petrescu, 51 de ani, a jucat la Chelsea în perioada 1995-2000, cu care a câștigat 4 trofee: Cupa FA 1997, Cupa Ligii 1998, Cupa Cupelor 1998 și Supercupa Europei 1998. Cu Lampard, 41 de ani, a evoluat la clubul londonez între 2001 și 2005.

  • Supercupa României este azi de la 20:00, în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Plus și liveTEXT și video pe GSP.RO.

„Sunt mândru că revin aici în calitate de antrenor. Toată lumea ştie câtă dragoste port acestui club. Cu toate acestea, singura mea preocupare se leagă acum de viitor şi de pregătirea noului sezon. Sunt aici ca să muncesc şi abia aştept să încep”
Frank Lampard, la numirea la Chelsea

"99 la sută nu voi ajunge vreodată antrenor la Chelsea. E o evaluare realistă. Dacă cei de acolo m-ar vrea, m-aș duce. Dar trebuie să fac și eu ceva înainte, să câștig un Champions League, un trofeu important"
Dan Petrescu, într-un interviu GSP în 2017 (Detalii AICI)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  06 Iulie 2019, 20:54

Pai e simplu Dane. Sacrifica-te 2-3 ani prin Championship , promoveaza o echipa sau macar du-o la baraj si apoi probabil o sa ai sansa sa antrenezi si in PL. Dar nu ai tu timp de asa ceva. Liga a 2a engleza e grea, banii nu sunt asa multi, arbitrii nu se sperie de tine cand urli la ei.

zagna
zagna  •  06 Iulie 2019, 20:23

In primul rand, Dan Petrescu trebuie sa devina Antrenor ! Ceea ce a facut el si face pe marginea terenului este bisnitareala de mahala... Nu o sa-l vezi niicodata pe Lampard injurand in gura mare in vazul camerelor TV cum face el si acum in Supercupa. Cat despre talciocul prin Romania, Rusia, lumea araba, China nu poate fi trecut in CV unui antrenor de fotbal in Anglia,Germania, Spania...

296839007513707
Cris Juganaru  •  06 Iulie 2019, 14:26

Este indubitabil ca Petrescu a fost unul dintre marii jucatori straini din istoria lui Chelsea, in perioada respectiva fiind jucator de baza si trofeele au fost castigate si prin contributia lui Petrescu. In felul asta este evidenta si prietenia si in plus respectul lui Lampard, un tanar jucator la vremea respectiva care trebuie sa fi pretuit jucatorii de baza ai clubului pt care activa. Prin urmare, Petrescu isi permite glume cu privire la subiectul dat, mai ales ca este si legitim indreptatit, la capitolul experienta de antrenor (fie si in campionate mai slabe, dar in care a castigat multe trofee) ii este net superior lui Lampard, care este abia la inceput de drum.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează