Articol de - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 14:51 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 16:30

Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu, s-a calificat în finala Cupei Coreei de Sud. Dacă va câștiga trofeul, va juca în Liga Campionilor Asiei.

Aflată pe locul 4 în play-off-ul primei ligi din Coreea de Sud, Jeonbuk este calificată și in finala Cupei. Azi, trupa lui Dan Petrescu a obținut o victorie categorică, 3-1, cu Incheon.

Dan Petrescu, în finala Cupei Coreei de Sud

După un start echilibrat, formația lui Dan Petrescu a deschis scorul. Moon Seon-Min a marcat în minutul 33, dar Jeonbuk a fost în avantaj doar 6 minute, până când Gerso a punctat.

În repriza a doua, Jeonbuk a trecut din nou în avantaj. Paik Seung-Ho a făcut 2-1 în minutul 62, iar acum defensiva lui Dan Petrescu a rezistat până la final. Mai mult, în minutele de prelungiri, Park-Jae-Yong a făcut 3-1, din penalty.

În finală, Jeonbuk se va duela cu Pohang, care a trecut la limită de Jeju, după penalty-uri. După timpul regulamentar, scorul a fost egal, 1-1. La loviturile de departajare, Pohang a câștigat, scor 4-3. 

Citește și: 

Strategia ciudată a lui Becali » Cum decide schimbările la FCSB: „Dacă 15 minute nu aud de el, nu mai joacă”

Ion Crăciunescu propune 5 variante pentru șefia CCA: „În primul rând el. Totul îl recomandă”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”