CAMPIONATE  ·  RANGERS

Dan Petrescu, impresionat până la lacrimi de golurile lui Ianis Hagi: „Am rămas o oră în vestiar”

Sambata, 22 Februarie, 15:43

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a fost emoționat de evoluția lui Ianis Hagi (21, mijlocaș ofensiv) din partida Rangers - Braga 3-2 („16”-imile Europa League), când Hagi jr. a reușit o „dublă”.

„La cât de supărat eram după meci (n.r. după CFR Cluj - Sevilla 1-1), am rămas în vestiar până la 1 cred, să văd meciul lui Rangers. Am avut emoţii, mi-au dat lacrimile mai mult decât lui Gică, m-am bucurat foarte mult pentru Ianis!

De când a ajuns la Glasgow, l-am sunat pe Gică şi i-am zis: «Crede-mă că a făcut alegerea corectă». În Anglia şi în Scoţia dacă joci, la Glasgow sau la Celtic, simţi că eşti fotbalist. Gică m-a sunat imediat după meci. Se simţea fericit în tribune, vă daţi seama, şi el era emoţionat. Să rămână acolo cât mai mult şi să plece cu Gerrard la echipa următoare, care sperăm cu toţii să fie Liverpool”, a declarat Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

„Şi, cred eu, într-o zi Gerrard va ajunge la Liverpool, pentru că face treabă excelentă la Glasgow. Gică, la 21 de ani, nu ştiu dacă avea rezultatele astea. A dat primul gol cu stângul şi al doilea cu dreptul. Nimeni nu mai ştie, un fotbalist aşa vezi mai rar" - Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO // Match Preview Craiova - CFR

CITEȘTE ȘI:Crezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (6)

Babau Alexandrescu  •  23 Februarie 2020, 05:47
Postat de Felix-daniel Pinga pe 22 Februarie 2020, 22:17

Un gol pe scurt (colțul portarului, greșeală impardonabilă) și un sut deviat, hazard total, și plângem o ora in vestiar. Cât de josnic..

Bre, nea cum îți zice. Nu toți se pricep la fotbal, tu ești unul dintre ei. Copilul asta este chiar talentat, nu mă interesează că este a lui Hagi. Mai mult, acum , la Glasgow, este prima dată când primește în străinătate o șansă să joace. Stai jos, uită-te cum joaca ( sau nu), dar nu mai comenta, pentru că nu te pricepi și ești și frustrat.

ralffy_mr  •  23 Februarie 2020, 00:42

daca vedeai macar rezumatul mai puteai vedea 2 ocazii mari de gol din pasele lui, dar ce sa vezi coechipierii l i nu inscriu asa usor ca Ianis. Daca asa gandesti inseamna ca esti i*dio*tski. Si Messi si CR Ronaldo si multi alti mari fotbalisti au inscris la coltul scurt..si ei or fi tot asa slabi ca Ianis? Dar toti marii portari care au luat si ei gol pe coltul scurt tot slabi sunt si ei? Dar cand Ianis a inscris la coltul lung, atunci era vinovat ca nu a cautat el pe cineva sa-l blocheze? sau ca nu a intrat singur in marcaj? Hai, incearca sa iesi la lumina, chiar daca nu poti, macar incearca.

Felix-daniel Pinga  •  22 Februarie 2020, 22:17

Un gol pe scurt (colțul portarului, greșeală impardonabilă) și un sut deviat, hazard total, și plângem o ora in vestiar. Cât de josnic..

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Roland Garros

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
Program TV complet

Liga 1