INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Dan Petrescu s-a hotărât: „Dacă oferta e oficială, accept cu plăcere!”

Dan Petrescu (53 de ani) este dispus să revină în Rusia, la Rostov, anunță impresarul său, Nicolae Pîrnău.
Dan Petrescu (53 de ani) este dispus să revină în Rusia, la Rostov, anunță impresarul său, Nicolae Pîrnău.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 august 2021 16:40 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 16:52

Dan Petrescu (53 de ani) este dispus să revină în Rusia, la Rostov, anunță impresarul său, Nicolae Pîrnău. 

Dan Petrescu, liber de contract în acest moment, este pe lista lui FC Rostov, pentru a-l înlocui pe Valeri Karpin, devenit selecționerul Rusiei. Antrenorul care a instaurat hegemonia lui CFR Cluj în Liga 1 i-a transmis impresarului Nicolae Pîrnău că este dispus să accepte o eventuală ofertă oficială. 

Dan Petrescu, dispus să meargă la Rostov: „Accept cu plăcere”

„Petrescu a spus în mai multe rânduri că el vrea să se întoarcă în Rusia. Intenţionează să revină şi să câştige un trofeu. Să joace şi în competiţiile europene, dacă totul decurge bine.

Cu siguranţă, Dan Petrescu e interesat să lucreze la Rostov. Am vorbit cu el azi. A spus «Dacă e vreo ofertă oficială de la Rostov, accept cu plăcere». Nu mă ascund. Petrescu are propuneri din zona Golfului, dar prioritatea lui e să se întoarcă în Premier Liga.

În opinia mea, Rostov e un loc bun pentru a reveni. La astfel de echipe trebuie să demonstrezi. Petrescu e un antrenor care se descurcă în perioadele dificile ale cluburilor şi mereu a produs rezultate”, a spus Pîrnău, conform Telekom Sport. 

Dan Petrescu l-ar antrena pe internaționalul închis după gratii 11 luni

Rostov este un club de jumătatea clasamentului în Rusia. A încheiat sezonul trecut pe locul 9, după ce cu o stagiune în urmă obținea și biletul pentru cupele europene. Lotul este cotat la peste 50 de milioane de euro.

La Rostov joacă și Pavel Mamaev, 32 de ani, fost internațional rus, ținut 11 luni la închisoare (octombrie 2018 - septembrie 2019) împreună cu Aleksandr Kokorin (acum la Fiorentina). Amândoi au fost acuzați că, după o noapte cu mult alcool, au agresat două persoane, inclusiv un oficial al Ministerului Comerțului.

2este numărul înfrângerilor suferite de Rostov în primele două etape ale campionatului rus: 0-2 cu Dinamo Moscova și 2-4 cu Zenit

VIDEO Dan Petrescu recunoaște discuțiile cu Gigi Becali pentru a prelua FCSB: „Care-i problema? Sunt antrenor liber, fac ce vreau!”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

De ce n-a jucat Ianis Hagi » Gerrard a dezvăluit ce s-a întâmplat

VIDEO Haos în Liga Campionilor! Ciocnire violentă între cele două galerii: „Horror! A fost ca un Armageddon"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
jedela
jedela  •  05 August 2021, 05:36
Postat de talpaiadului pe 04 August 2021, 20:00

Dan Petrescu plateste pentru alegerile facute in trecut, cand s-a dus sa antreneze primul venit cand a fost vorba de echipe din strainatate. Olaroiu a spus un mare adevar cand a declarat ca pentru a avea succes in cariera de antrenor trebuie mai intai sa stii sa alegi echipa pe care urmeaza sa o antrenezi, sa fii atent la toate detaliile: jucatori, conditii, patron, situatia in care se afla echipa si clubul in general. Dan Petrescu a preluat numai echipe care se aflau intr-o situatie precara din multe puncte de vedere si se astepta de la el sa faca minuni, facand niste pariuri cu cota mare, care au rezultat in esecuri, asa cum era de asteptat. Pacat de el ca nu a avut mai mult noroc in strainatate, el e un antrenor foarte bun, dar norocul si-l mai face si omul.

Petrescu a ales €€€ si pe urma performantele. In concluzie nu a antrenat o echipa cu pretenti ca putem spune ca este un antrenor bun.

7manuel
7manuel  •  04 August 2021, 20:39
Postat de fibra pe 04 August 2021, 17:12

Dacă spune Pârnău așa o fi.

Nu e asa, Digisport-ul scrie ca cei de la Rostov au angajat antrenor.

submarina
submarina  •  04 August 2021, 20:04

Odesa-mama, Rostov-tata:)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează