INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Dani Alves și-ar dori să revină la Barcelona: „Sunt la dispoziția lor!”

Dani Alves / foto: Guliver/Getty Images
Dani Alves / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 18:37 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 19:01

Dani Alves (38 de ani), liber de contract după despărțirea de Sao Paulo, ar fi dispus să revină la Barcelona, clubul pentru care a evoluat între 2008 și 2018 și unde a cunoscut cel mai mare succes din carieră.

Fundașul dreapta brazilian, care a cucerit nu mai puțin de șase titluri și trei Ligi ale Campionilor alături de catalani, spune că, în ciuda micilor divergențe din trecut, ar fi oricând disponibil pentru o revenire la Barcelona. 

„Afecțiunea, dragostea și respectul meu pentru acest club sunt mult prea mari. Dacă Barcelona crede că are nevoie de mine, trebuie doar să mă sune. Cred în continuare că pot contribui oriunde, cu atât mai mult la Barcelona, întrucât se bazează pe un număr mare de jucători tineri. 

Am spus mereu că am plecat pentru că am văzut că lucrurile nu sunt așa cum credeam că ar trebui să fie. Am mai spus că atunci când Barcelona are nevoie de mine și mă vrea, voi fi la dispoziția ei, indiferent de locul în care mă aflu”, a declarat Dani Alves, conform goal.com.

Ar suna foarte bine dacă Barcelona ar spune că are nevoie de mine acum. Întotdeauna am spus că am plecat pentru că am văzut că lucrurile nu sunt așa cum credeam că ar trebui să fie. Nu ai vrea niciodată să revezi toate lucrurile care s-au întâmplat de când am plecat.  - Dani Alves, ex-Barcelona

Dani Alves are cele mai multe trofee din istorie 

La 38 de ani, fundașul dreapta brazilian, atât de cunoscut în Europa, mai ales în tricoul Barcelonei, e fotbalistul cu cele mai multe trofee din istorie, la club și Seleção, nu mai puțin de 41.

Cele 41 de trofee ale lui Dani Alves:

  • 23 cu Barcelona;
  • 6 cu Paris SG;
  • 5 cu FC Sevilla;
  • 4 cu Brazilia;
  • 2 cu Juventus;
  • 1 cu São Paulo.

VIDEO Momente de colecție cu Dani Alves în tricoul Barcelonei

Citește și alte știri din fotbalul internaționa: 

Manchester United, prima mare criză » Gary Neville, extrem de tăios: „N-aș vrea să joc într-o asemenea echipă”

Echipa lui Răzvan Lucescu a condus cu 4-1 la pauză, dar a urmat DEZASTRUL! Doar cu Chelsea mai pățise așa ceva

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
contrabas3
contrabas3  •  17 Octombrie 2021, 20:27

După ce Dani Alves a plecat, Barcelona nu a mai reușit să transfere un fundaș dreapta așa bun ca Alves. Poate doar Sergi Roberto, după ce a fost reprofilat, s-a ridicat la nivelul așteptărilor. — Nu am uitat nici episodul cu banana. (:

mafa
mafa  •  17 Octombrie 2021, 20:06

Asta cu extraterestii de unde vine ???!!!...titluri de cacao.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează