INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MEXIC

Dani Alves a rămas fără contract! Pumas i-a reziliat înțelegerea după ce a fost arestat

Dani Alves // FOTO: Imago
Dani Alves // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 ianuarie 2023 09:19 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2023 11:09

Arestat în Barcelona după ce a fost acuzat de viol, Dani Alves (39 de ani) a fost dat afară de clubul său, Pumas (Mexic).

Vineri seară, fundașul dreapta brazilian a fost arestat preventiv pentru viol, așa cum a cerut Procuratura spaniolă. Fotbalistului nu i-a fost stabilită cauțiune și a fost deja încarcerat la penitenciarul Brians 1, unde va rămâne pe durata anchetei.

Ce urmează pentru Juventus, după penalizarea de 15 puncte » „Este o nedreptate clară față de milioane de suporteri”
JUVENTUS
Ce urmează pentru Juventus, după penalizarea de 15 puncte » „Este o nedreptate clară față de milioane de suporteri”

Pumas i-a reziliat contractul lui Dani Alves

După decizia din Spania, clubul lui Dani Alves a decis să rupă contractul. Pumas a emis un comunicat prin care anunța că va rezilia înțelegerea cu fundașul brazilian, care era valabilă până în iunie 2023. 

Dani Alves, care a participat cu naționala Braziliei la Campionatul Mondial din Qatar, a semnat în iunie 2022 un contract cu Pumas, bifând 13 partide.

„Am decis să reziliem contractul cu Dani Alves, începând de acum. Nu tolerăm niciunui jucător să nu respecte valorile clubului”, spune Leopold Silva, directorul clubului Pumas.

48 de trofeeare Dani Alves în carieră. Un record

De ce e acuzat Dani Alves

Dani Alves este acuzat de viol de o tânără spaniolă, după un incident petrecut într-un nightclub din Barcelona. Mărturia victimei, publicată de sport.es, e terifiantă și include detalii grafice despre hărțuire, viol și agresiuni fizice.

Victima are 23 de ani și a spus, în mărturia ei, că totul s-ar fi petrecut pe 30 decembrie, în Sutton Club Barcelona, unde era însoțită de două prietene. 

Cele trei femei au fost invitate de niște prieteni mexicani în zona VIP a localului, unde le-a abordat ulterior un chelner, pentru a le comunica faptul că au fost invitate de un client în altă zonă a discotecii. 

Ele au refuzat invitația. Clientul a insistat, iar chelnerul s-a întors, spunându-le celor trei că le cheamă un prieten al lor. Femeile au mers la masa respectivă, unde erau doi bărbați și două femei.

Unul dintre aceștia era Dani Alves. El s-a prezentat drept «Dani, care joacă petanque (n.r. este un joc al cărui scop este de a arunca bilele de metal cât mai aproape de o țintă, o mică bilă de lemn colorată) la o echipă din L’Hospitalet de Llobregat». Prietenii fetelor, de origine mexicană, l-au recunoscut însă de la distanță pe Alves, care joacă în Mexic acum, la Pumas.

Brazilianul le-a invitat pe femei să bea alături de el și a început să flirteze cu ele, apoi lipindu-se de ele și pipăindu-le. A vorbit portugheză cu victima, care nu a înțeles ce i se spunea. Apoi i-a luat mâna femeii și a dus-o spre organele lui genitale, iar când aceasta a opus rezistență a mai făcut încă o dată gestul, forțând-o să-l atingă. 

I-a ordonat să iasă pe o usă alăturată, trăgând-o după el. Acolo era o baie, a cărei ușă a fost închisă de fotbalist, în ciuda faptului că femeia insista să iasă de acolo. Victima spune că, ulterior, Alves s-a așezat pe vasul de toaletă și i-a ridicat rochia cu forța, spunându-i că e „o curvă” și forțând-o să se așeze în poala lui. Apoi a aruncat-o pe podea și a forțat-o să-i facă sex oral, ea s-a împotrivit vehement, el a pălmuit-o și a obligat-o să ducă la capăt actul sexual.

Alves a ieșit primul din baie. Când femeia a părăsit și ea toaleta, mai era doar una dintre prietenele ei în zona VIP. Victima spune că se afla în stare de șoc și a izbucnit în plâns spre ieșirea din club. Angajații au întrebat-o ce a pățit și au dus-o într-o sală, apoi au chemat o ambulanță. 

A mers la spital, unde i s-au prelevat probe biologice și s-a constatat existența unor răni de la momentele în care a fost bruscată și forțată.

Ulterior, femeia l-a denunțat pe Dani Alves, arătând raportul medical și îmbrăcămintea pe care o avea pe 30 decembrie. Ancheta a început cu analiza înregistrărilor de pe camerele de supraveghere și a urmat arestarea fotbalistului.

Citește și:

Se face transferul! 6 milioane de euro pentru Drăgușin: „Era doar o formalitate”

Ciprian Tătărușanu are o ofertă din Serie A » Care sunt variantele după plecarea de la Milan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează