INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Dani Alves, suspectat că ar putea fugi din țară! Riscă între 4 și 12 ani de închisoare

Dani Alves
Dani Alves

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 ianuarie 2023 12:43 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2023 12:47

Judecătoarea care a dat hotărârea de arest preventiv în cazul lui Dani Alves a decis acest lucru în urma riscului de fugă a fotbalistului. 

Brazilianul și-a petrecut noaptea la penitenciarul Brians 1, din Catalunya, fiind acuzat de agresiune sexuală de o tânără din Spania. 

Autoritățile se tem că Alves ar putea părăsi Spania

Judecătoarea a considerat mărturia victimei „puternică și intensă” și l-a trimis pe Alves în arest preventiv, fără cauțiune. 

Mesajul tulburător al soției lui Dani Alves: „Am pierdut unicii doi stâlpi ai vieții mele, aveți un pic de empatie!”
ACUZAȚII
Mesajul tulburător al soției lui Dani Alves: „Am pierdut unicii doi stâlpi ai vieții mele, aveți un pic de empatie!”

Marca scrie că există temeri că, altfel, sud-americanul ar putea părăsi imediat Spania. El are dublă naționalitate, spaniolă și braziliană, iar Brazilia nu are convenție de extrădare cu Spania, ceea ce crește riscul. 

Alves va fi anchetat în continuare și riscă între 4 și 12 ani de închisoare, conform legii, scrie presa spaniolă. 

El a negat orice agresiune, fapt care ar fi în contradicție cu probele obținute de polițiști din clubul unde a avut loc agresiunea, de mărturiile martorilor și de probele biologice de pe corpul victimei.

Dani Alves a rămas fără contract! Pumas i-a reziliat înțelegerea după ce a fost arestat

Arestat în Barcelona după ce a fost acuzat de viol, Dani Alves (39 de ani) a fost dat afară de clubul său, Pumas (Mexic).

Vineri seară, fundașul dreapta brazilian a fost arestat preventiv pentru viol, așa cum a cerut Procuratura spaniolă. Fotbalistului nu i-a fost stabilită cauțiune și a fost deja încarcerat la penitenciarul Brians 1, unde va rămâne pe durata anchetei.

Pumas i-a reziliat contractul lui Dani Alves

După decizia din Spania, clubul lui Dani Alves a decis să rupă contractul. Pumas a emis un comunicat prin care anunța că va rezilia înțelegerea cu fundașul brazilian, care era valabilă până în iunie 2023. 

Dani Alves, care a participat cu naționala Braziliei la Campionatul Mondial din Qatar, a semnat în iunie 2022 un contract cu Pumas, bifând 13 partide.

„Am decis să reziliem contractul cu Dani Alves, începând de acum. Nu tolerăm niciunui jucător să nu respecte valorile clubului”, spune Leopold Silva, directorul clubului Pumas.

48 de trofeeare Dani Alves în carieră. Un record

De ce e acuzat Dani Alves

Dani Alves este acuzat de viol de o tânără spaniolă, după un incident petrecut într-un nightclub din Barcelona. Mărturia victimei, publicată de sport.es, e terifiantă și include detalii grafice despre hărțuire, viol și agresiuni fizice.

Victima are 23 de ani și a spus, în mărturia ei, că totul s-ar fi petrecut pe 30 decembrie, în Sutton Club Barcelona, unde era însoțită de două prietene. 

Mărturie terifiantă a femeii care-l acuză de viol pe Dani Alves: ar fi aruncat-o pe podea și ar fi supus-o la perversiuni sexuale
ACUZAȚII
Mărturie terifiantă a femeii care-l acuză de viol pe Dani Alves: ar fi aruncat-o pe podea și ar fi supus-o la perversiuni sexuale

Citește și:

Se face transferul! 6 milioane de euro pentru Drăgușin: „Era doar o formalitate”

Ciprian Tătărușanu are o ofertă din Serie A » Care sunt variantele după plecarea de la Milan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
Aliluia
Aliluia  •  21 Ianuarie 2023, 13:20

In viata iti mai trebuie si cap, nu doar picioare. Ori tu amigo Alves…..sa ma scuzi dar ai cam *** o. Aliluia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  21 Ianuarie 2023, 13:15

Sa vina in romania !!! aici nu l acuza nimeni :))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează