INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROCES

Dani Alves va fi judecat pentru viol! Decizia luată în Spania

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2023 22:57 / Actualizat luni, 31 iulie 2023 23:13

Arestat pe 20 ianuarie, Dani Alves (40 de ani) a aflat că va fi judecat pentru viol.

După 6 luni, timp în care fostul jucător de la Barcelona, Juventus sau PSG a stat încarcerat în Spania și a fost audiat de mai multe ori, judecătoarea Concepcion Canton a decis să-l trimită în judecată.

Au apărut primele imagini cu Dani Alves în închisoare, la 6 luni de la încarcerare: „Da, am mințit”
SPANIA
Au apărut primele imagini cu Dani Alves în închisoare, la 6 luni de la încarcerare: „Da, am mințit”

Dani Alves va fi judecat pentru viol

Potrivit presei din Spania, judecătoarea a decis că există suficiente dovezi pentru ca brazilianul să fie judecat pentru viol.

Davi Alves se va prezenta în fața judecătoarei pe 2 august pentru a i se comunica faptul că este inculpat și că urmează să fie judecat. Spaniolii scriu că încă nu există dat pentru stabilirea procesului, preconizând că acesta va începe spre finalul acestui an sau la începutul lui 2024.

Dani Alves riscă 12 ani de închisoare!

Fundașul dreapta, ultima oară la echipa mexicană Pumas (2022), riscă până la 12 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Alves e acuzat că a violat o tânără în vârstă de 23 de ani, abuz sexual care ar fi avut loc în noaptea de 30 spre 31 decembrie în clubul de noapte Sutton din capitala Barcelona.

Citește și: 

Ironie jignitoare sau ignoranță? Un editorialist în presa bulgară, înainte de Sepsi - CSKA: „Putrefacția! O infecție purulentă a corpului”

La Barcelona se naște o nouă stea! Xavi îl luase doar ca să completeze lotul: „Tati, se spune că mă vrea acum. Dacă mă lași, eu plec”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
Eu_Sa_Fiu_Sanatos
Eu_Sa_Fiu_Sanatos  •  01 August 2023, 13:34

si-a cam dat autogol domnul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close