INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCRISOARE

Dani Alves, scrisoare din închisoare, după ce soția l-a anunțat că divorțează: „Vă voi demonstra tuturor!”

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2023 08:26 / Actualizat miercuri, 22 martie 2023 10:00

Dani Alves (39 de ani), arestat preventiv în urmă cu două luni pentru acuzații de viol, a trimis din închisoare o scrisoare către soția lui, Joana Sanz, după ce aceasta a decis să divorțeze.

Joana Sanz, 30 de ani, faimos manechin spaniol, e iubita lui Dani Alves din 2015 și soția lui din 2017. Dar ea a decis să se despartă de fotbalistul brazilian, din cauza scandalului uriaș în care e implicat acesta.

Joana Sanz, soția lui Dani Alves
Joana Sanz, soția lui Dani Alves
Joana Sanz, soția lui Dani Alves
Joana Sanz, soția lui Dani Alves
Joana Sanz, soția lui Dani Alves
+25 FOTO

Acum, presa din Spania a intrat în posesia scrisorii pe care Dani Alves i-a trimis-o soției sale, în care își mărturisește dragostea pentru ea și spune că va lupta pentru a-și demonstra nevinovăția.

Dani Alves, scrisoare din închisoare pentru soția lui

Draga mea, Joana, au fost aproape 8 ani de iubire, respect și grijă. Ultimii ani au fost cei mai plăcuți. Tu și cei doi copii sunteți cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viața asta.

Am crescut împreună de când am început această viață. Am fost unul lângă celălalt în toți acești ani. Acum, în aceste momente grele, regret decizia ta și sper că viața îmi va da încă o șansă să pot să te iubesc.

Înțeleg durerea pe care ți-o provoacă această situație nedreaptă pe care o trăim. Înțeleg că nu ai putut rezista acestei presiuni. Faptele de care sunt acuzat sunt departe de valorile mele: iubire, viață și respect. Voi continua să lupt, așa cum am făcut-o mereu, crezând în mine și avându-i alături pe cei care știu cine sunt cu adevărat. Voi lupta până la final, având parte de iubirea copiilor și a părinților. Vă voi demonstra tuturor că sunt nevinovat ”, a fost mesajul lui Dani Alves, potrivit Marca.

Joana Sanz: „Senzații de abandon și singurătate”

Joana Sanz a pus recent capăt relației cu sud-americanul printr-o scrisoare tulburătoare.

„Mi-ar fi plăcut ca aceste rânduri să fie despre dragoste și fericire, însă nu e cazul. Ultimele luni au fost oribile. Nu cele mai dure ale vieții mele, pentru că am înfruntat multe furtuni, dar foarte dureroase”, a scris iberica. „Senzațiile de abandon și singurătate mi-au bătut din nou la ușă. Mii de «de ce?» fără răspuns”.

Joana declara că „mi-am ales ca partener de viață o persoană perfectă în ochii mei. Îmi era mereu alături când aveam nevoie, mă ajuta în tot ce făceam, întotdeauna mă impulsiona, permanent atent, drăguț... Mi-a fost greu să accept că această persoană m-ar putea rupe în mii de bucăți. Voi pierde ani de viață pentru a recupera modul cum mă privea, ca și cum eram cea mai prețioasă ființă de pe pământ”.

Aceata a afirmat și că „îl iubesc și îl voi iubi mereu. Cine spune că iubirea se uită nu iubește cu adevărat”. Accentează ruptura: „Dar pe mine mă iubesc și mă respect mai mult. Închid o etapă a vieții mele care a început pe 18 mai 2015. O femeie puternică trece într-o nouă etapă a vieții ei”.

Joana Sanz, soția lui Dani Alves
Joana Sanz, soția lui Dani Alves
Joana Sanz, soția lui Dani Alves
Joana Sanz, soția lui Dani Alves
Joana Sanz, soția lui Dani Alves
+25 FOTO

Citește și: 

Luis Enrique pedalează în cea mai dură cursă, în Africa de Sud: 658 de kilometri în zone montane dificile!

Mutarea de mare maestru a lui Xavi » L-ar fi convins pe Messi să revină la Barcelona

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  18 Aprilie 2023, 01:12
Postat de ionelvancea74 pe 17 Aprilie 2023, 22:43

De ce să îl susțină dacă el e vinovat ? N-a fost accident de mașină ce a făcut el ....

Ma refeream in cazul in care e nevinovat.

ionelvancea74
ionelvancea74  •  17 Aprilie 2023, 22:43
Postat de AmuzantulTrollescu pe 22 Martie 2023, 16:28

Da' si el greseste la faza asta. Daca intr-adevar il iubea, l-ar fi sustinut in aceste momente. Nu il sustine? PA si alta la rand! Suntem barbati, ce naiba?!

De ce să îl susțină dacă el e vinovat ? N-a fost accident de mașină ce a făcut el ....

VardyParty
VardyParty  •  23 Martie 2023, 22:23
Postat de Neacsumihaisorin201989 pe 23 Martie 2023, 21:44

o sa [ar si necioplit pt anumite persoane......dar cred ca prea multe drepturi si toleranta e moartea sufletului. Parerea mea. Prea usor se acorda divortul, din pacate treaba cu casatoria e o industrie si cam atat acum.

Glumesc, desigur. Sunt un fel de Dani Alves, fara tatuaje, fara fotbal, fara bani. In rest: gemeni separați la naștere!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează