INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Dani Ceballos refuză transferul la o rivală » A răspuns cu un gif cu Donald Trump :D

Dani Ceballos
Dani Ceballos

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2020 17:18

Dani Ceballos, 23 de ani, împrumutat de Real Madrid la Arsenal, ar putea deveni obiectul unui transfer la Sevilla în această vară.

Mijlocașul lui Real Madrid, format de Betis, ar putea fi folosit ca monedă de schimb pentru transferul lui Lucas Ocampos. Informația publicată pe Twitter de un jurnalist spaniol menționează că Ceballos, Reguilon și 30 de milioane de euro ar putea fi oferite de Real Madrid pentru aducerea argentinianului de 25 de ani.

Ceballos a răspuns la tweet cu un gif cu Donald Trump făcând semnul „nu” din deget. 

„Țin cu Betis. În Sevilla nu joc decât acolo. E echipa mea favorită. Cea mai frumoasă zi din viața mea a fost când am debutat pentru Betis. Nu pot explica, a fost o senzație unică”
Dani Ceballos

Surpriză! Ce star din Premier League a câștigat cei mai mulți bani din Instagram

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close