INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

video După plecarea lui Maxime Lopez, Daniel Boloca a ajuns titular la Sassuolo » Cum s-a descurcat în meciul cu Verona

Daniel Boloca (dreapta) a ajuns titular la Sassuolo. Foto: Imago Images
Daniel Boloca (dreapta) a ajuns titular la Sassuolo. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 02 septembrie 2023 12:40 / Actualizat sambata, 02 septembrie 2023 12:40

Daniel Boloca (24 de ani), mijlocașul român care refuză să mai vină la națională, a fost lăudat de presa italiană după victoria lui Sassuolo cu Verona, scor 3-1. „Joc ordonat, atent și cu diverse execuții inteligente. Evoluție bună, viitorul a început”, a scris agenția Sassuolo News, care i-a acordat nota 6,5.

Nu doar Răzvan Marin (Empoli) și Radu Drăgușin (Genoa) sunt titulari în Serie A. Există și al treilea român care se remarcă în elita fotbalului italian, chiar dacă refuză să mai vină la echipa națională. 

Daniel Boloca a bifat aseară al doilea meci consecutiv ca titular la Sassuolo (la 3-1 cu Verona) și, în premieră, a fost integralist în Serie A. A evoluat în centrul tridentului de la mijloc și a primit un cartonaș galben.

Edi Iordănescu îi aduce în premieră la națională! Lotul României pentru meciurile cu Israel și Kosovo
EURO 2024
Edi Iordănescu îi aduce în premieră la națională! Lotul României pentru meciurile cu Israel și Kosovo

Boloca are acum șansa de a rămâne în formula de start neroverde, după ce francezul Maxime Lopez a plecat, chiar în ultimele ore de mercato, la Fiorentina, eliberând o poziție în compartimentul median.

Daniel Boloca a ajuns titular la Sassuolo

Daniel a făcut un meci consistent și a primit laude în presa peninsulară. „Are calitate și se vede. Multe atingeri la mijlocul terenului, dar îi mai trebuie puțin curaj la construcție. Nu e foarte îndrăzneț, deși are calități să o facă. Oricum, prestația lui a fost suficientă”, a scris agenția Tuttomercatoweb.com, care i-a acordat nota 6

Sassuolo News l-a nota cu 6,5 și i-a făcut o analiză mai completă: „Urmașul lui Maxime Lopez. El a avut prima ocazie a meciului, cu un șut de la distanță. Joc ordonat, atent și cu diverse execuții inteligente. Evoluție bună, viitorul a început”.

VIDEO. Rezumatul meciului Sassuolo-Verona (3-1)

Daniel Boloca, implicat la unicul gol marcat de Verona

Gazzetta dello Sport i-a reproșat, totuși, implicarea la golul marcat de Hellas: „S-a multiplicat cu doi pentru a prinde mijlocașii adverși sau pentru a închide culoarele spre propria poartă. Are vina de a nu fi blocat centrarea din care oaspeții au punctat. Nota 6”.

164 de minutea bifat Daniel Boloca la Sassuolo în acest sezon în Cupă și Serie A. Doar în meciul cu Atalanta a rămas rezervă nefolosită

Citește și:

Selecționerul a dat-o de gol pe CFR Cluj: „Semnează astăzi”

Dezvăluiri despre bătaia din tribune de la Rapid - Dinamo: „De-acolo a plecat totul”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează