INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

A promovat și pleacă! » Cu ce echipă semnează Daniel Boloca și la ce sumă se ridică transferul

Daniel Boloca // Foto: Imago
Daniel Boloca // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 05 iulie 2023 20:19 / Actualizat miercuri, 05 iulie 2023 20:59

Daniel Boloca (24 de ani) va juca în sezonul viitor la Sassuolo. Clubul neroverde va plăti lui Frosinone 6 milioane de euro și va ceda doi tineri, Riccardo Marchizza și Abdou Harroui, cotați pe Transfermarkt.com la 3,7 milioane.

După Vlad Chiricheș, avem din nou un român la prima echipă a lui Sassuolo. Deși era curtat și de Fiorentina, Daniel Boloca a preferat să meargă la echipa neroverde. Care va plăti lui Frosinone suma de 6 milioane de euro plus că va ceda doi tineri, Riccardo Marchizza (cotat la un milion de euro pe Transfermarkt.com) și Abdou Harroui, cotați la 2,7 milioane. 

Corriere dello Sport mai scrie azi că Frosinone, care a terminat pe primul loc în Serie B în sezonul trecut, îl va putea păstra împrumut și în sezonul viitor pe portarul Stefano Turati.

Frosinone l-a semnat gratis în 2020 pe Daniel Boloca

Per total, suma de transfer se ridică la aproape 10 milioane de euro, în condițiile în care pe Transfermarkt.com este evaluat la doar 3,5 milioane! Superafacere a realizat Frosinone cu Boloca. L-a legitimat în 2020 pe jucătorul care posedă și cetățenie italiană la parametru zero, Daniel fiind liber de contract după despărțirea de Fossano, formație de amatori din Serie D!

În două sezoane și jumătate, Boloca a adunat 82 de meciuri, toate în Serie B, reușind trei goluri și trei pase decisive pentru Frosinone și primind 23 de cartonașe galbene.

Luis Enrique, prezentat oficial, după trei amânări: „PSG este provocarea carierei mele” + „Mbappe nu va pleca niciodată gratis”
FRANȚA
Luis Enrique, prezentat oficial, după trei amânări: „PSG este provocarea carierei mele” + „Mbappe nu va pleca niciodată gratis”

Boloca a fost de 29 de ori titular în campionatul trecut

Românul de 24 de ani a impresionat în stagiunea trecută la Frosinone. A fost unul dintre punctele fixe în echipa care a terminat pe primul loc în Serie B și a promovat fără emoții în prima ligă italiană.

 Mijlocașul central care nu mai vrea să joace pentru naționala României a bifat 32 de meciuri în sezonul trecut pentru Frosinone, 31 în Serie B și unul în Cupă, și a marcat două goluri.

Sarri: „E un «joker» care ar putea fi extrem de folositor”

Boloca a atras recent și atenția lui Lazio. „Sarri îl place foarte mult și a văzut în el un «joker» care ar putea fi extrem de folositor pe durata unui sezon. Posibilitatea de a auzi imnul Champions League purtând tricoul lui Lazio îl atrage mult", a scris același Corriere dello Sport. Și Genoa, nou promovată ca Frosinone, s-a interesat de el în 2023, dar negocierile nu au dus la niciun rezultat.

Tot mai aproape de FCSB? Italienii au aflat planul lui Vlad Chiricheș
FCSB
Tot mai aproape de FCSB? Italienii au aflat planul lui Vlad Chiricheș

Doar 6 minute cu Slovenia și în rest Boloca a fost spectator

La națională a fost convocat de selecționerul Edward Iordănescu pentru ultimele două meciuri din Nations League, fiind doar rezervă cu Bosnia-Herțegovina și nici pe bancă împotriva Finlandei. 

În amicalele din noiembrie 2022, mijlocașul central a jucat ultimele șase minute din România - Slovenia 1-2 și a rămas din nou pe banca de rezerve în 5-0 cu Republica Moldova.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Crimă oribilă în Brazilia » Corpul unui fotbalist a fost găsit dezmembrat în râu

Cât de gravă este criza financiară a Barcelonei?! Laporta a mers după bani în Qatarul pe care îl punea la zid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
demolarii
demolarii  •  06 Iulie 2023, 08:28

Pare genul de jucător util unei echipe si in cea mai proasta zi. Nu o martoaga cu impresar. Nationala aplica sistemul de selecție SIB: Stoichita-Iordanescu( Anghel și Edi)-Becali(Ioan,Victor și Gheorghe). "***" aia mulți care au plătit Arena Națională nu contează....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chepandy777
chepandy777  •  05 Iulie 2023, 23:11

salutare edy politico ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează