INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO „Defens, perfect! Presion, perfect! No greșeală!” » Ce spune autorul discursului antologic din Arabia Saudită: „Am compus niște coduri, ei au înțeles”

Daniel Borugă, antrenorul formației saudite Ohod Al Medina, devenit celebru după discursul hilar ținut în vestiarul echipei, a oferit o primă reacție. +5   FOTO
Daniel Borugă, antrenorul formației saudite Ohod Al Medina, devenit celebru după discursul hilar ținut în vestiarul echipei, a oferit o primă reacție.

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2023 07:56 / Actualizat marti, 04 aprilie 2023 09:29

Daniel Borugă, antrenorul formației saudite Ohod Al Medina, devenit celebru după discursul hilar ținut în vestiarul echipei, a oferit o primă reacție. 

Tehnicianul a spus că toată situația îl amuză, menționând că a folosit acel tip de limbaj pentru ca indicațiile să ajungă mai repede la jucători. 

Face totul ca să-l împiedice să plece » Gigi Becali i-a oferit deja prelungirea contractului scandent în vară
FCSB
Face totul ca să-l împiedice să plece » Gigi Becali i-a oferit deja prelungirea contractului scandent în vară

Daniel Borugă, prima reacție după ce a devenit viral pe internet: „Eu sunt un om pacifist”

„Mă amuză. Eu sunt un om pacifist. Jucam meciul cu Al-Nassr. Eram la pauza meciului, conduceam cu 1-0. Al-Nassr aici în zonă e cea mai bogată echipă după Al Ittihad, Al Shabab. 

Noi avem marja de selecție foarte mică și ne confruntăm cu mai multe probleme sociale, cu Ramadanul etc. La meciul respectiv copiii erau în Ramadan (n.r.- postul persoanelor de religie islamică).

Pentru că Al-Nassr e un club foarte puternic în zonă, președintele nostru mi-a spus să joc cu 5 fundași. Dar eu tactica defensivă am făcut-o în șase, mă apăram cu extremele. 

Aveam probleme pe zonele laterale și le explicam că o singură problemă avem. Dacă închidem foarte bine zonele laterale, chiar să triplăm, nu vom avea probleme, deși am luat gol în minutul 77 pe mingea a doua, după o fază fixă”, a declarat Daniel Borugă, conform Prosport.  

Daniel Borugă: „Am compus alături de staff niște coduri în cele trei luni de când sunt la echipă”

Chestionat în legătură cu limbajul folosit în fața fotbaliștilor, Daniel Borugă a replicat: „Mimica și gesturile pe care le-am făcut sunt pentru a ajunge cuvintele mai aproape de ei, bune sau rele. 

Puțină engleză, puțină română, staff-ul meu e tunisian, știe franceza, care e puțin asemănătoare cu limba română. Și am spus atunci «no greșeală», ei înțelegând pentru că ne-am făcut niște coduri. 

Am compus alături de staff niște coduri în cele trei luni de când sunt la echipă”, a mai precizat tehnicianul potrivit sursei citate anterior. 

VIDEO. „Defens, senzațional. No greșeală! Presion, presion! Pas, pas, pas, no problem” » Discurs incredibil al unui antrenor român în Arabia Saudită

Citește și: 

Antrenorul român cu un discurs „perfect” în Arabia Saudită s-a convertit la islam. A depus jurământul în două limbi

Chelsea - Liverpool, duelul răniților în restanța din Premier League. Echipe probabile + cele mai tari cote

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
ckhristian
ckhristian  •  04 Aprilie 2023, 13:57

A facut niste coduri din care unul este "No greseala"? Cred ca nu prea mai este nimic de spus.

steaua.libera
steaua.libera  •  04 Aprilie 2023, 13:39

Senzațional și greșeală :))) decât să învețe el o limbă de circulație internațională, distinsul ne spune că au învățat arabii românește.

ED_BAD
ED_BAD  •  04 Aprilie 2023, 12:06

Boruga asta, prin aceasta explicatie a tinut neaparat sa ne convinga ca e chiar cu mult mai prost si mai penibil decat pare in acea inregistrare... Auzi, a creat el niste coduri ! :))) A creat coduri in romana si engleza cu tunisienii care vorbesc franceza !!!!! :)))) A creat niste coduri pe care nu le intelege nimeni, nici macar el... :))) L-a luat valul si a codat prea tare codurile.... :))) Fereasca Sfantul! Mai bine nu raspundea la telefon cand l-au sunat astia pentru explicatii.... :)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează