INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un fost internațional englez, condamnat » Nu a plătit recompensa promisă celui care i-a găsit câinele!

Daniel Sturridge // Foto: Imago
Daniel Sturridge // Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2023 17:43 / Actualizat sambata, 14 octombrie 2023 19:22

Daniel Sturridge (34 de ani), fost internațional englez, retras în aceeastă vară, a fost condamnat de un tribunal american să achite 30.000 de dolari (28.500 de euro) unui rapper, Killa Fame. Acesta din urmă îi recuperase Pomeranianul furat în 2019 de hoți în California!

Un fost atacant al lui Chelsea și Liverpool are probleme cu justiția americană. Daniel Sturridge a aflat că are de plătit 30.000 de dolari (28.500 de euro) celui care i-a găsit câinele, furat de hoți la spargerea dată în iulie 2019. 

Rapperul Foster Washington, alias „Killa Fame”, l-a recuperat în Los Angeles pe Lucci, din rasa Pomeranian, și a solicitat să-i fie plătită recompensa pe care fostul internațional englez a promis-o. „Voi plăti cât trebuie. Nu contează preţul, ci doar să-mi primesc înapoi câinele”, suna anunțul disperat făcut de Sturridge.

Florin Răducioiu vede un român în Premier League: „Acolo merită, la o echipă precum Chelsea sau Manchester United”
ANGLIA
Florin Răducioiu vede un român în Premier League: „Acolo merită, la o echipă precum Chelsea sau Manchester United”

Daniel Sturridge, dat în judecată de rapperul american Killa Fame

Cum artistul susține că nu și-a încasat banii, l-a dat în judecată pe Daniel la un tribunal din California: „Este o chestiune de principiu. Mi-a promis banii. E o sumă mare care ar fi putut să schimbe viața familiei mele. El crede că e mai presus de lege. O face pentru că e bogat, nu trebuie să răspundă pentru faptele sale”. 

Sturridge nu s-a prezentat deloc la tribunal și a pierdut procesul. Ulterior, însă, s-a apărat și a spus că n-a primit nicio citație, fiind posibil ca actele de la tribunal să fi fost expediate pe adresa casei închiriate după jaful suferit acum patru ani.

Suspendat patru luni pentru pariuri!

La finele anului 2021, Sturridge (20 de selecții și 8 goluri) făcea declarații ce-l contraziceau pe Killa Fame. „M-am întâlnit cu băiatul ce mi-a găsit câinele și i-am plătit o recompensă, de care a fost foarte mulțumit. Îi mulțumesc o dată în plus, sunt foarte recunoscător că Lucci e din nou în familia noastră”, a fost mesajul postat pe Twitter. 

Pe aceeași rețea socială au apărut critici la adresa fostului atacant, retras la 34 de ani, după ce fusese suspendat 4 luni pentru c-a încălcat normele privind pariurile: „Să nu oferi niciodată recompensă dacă nu ai de gând să te și ţii de cuvânt!”.

119goluri și 45 de assisturi are Daniel Sturridge în cele 335 de meciuri disputate în carieră la Man. City, Chelsea Bolton, Liverpool, West Bromwich, Trabzonspor și Perth Glory

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Presa turcă a dezvăluit de ce Marius Șumudică a lipsit de la antrenamentul lui Gaziantep

Scandal în vestiarul Braziliei! Vedetele Neymar, Vinicius Jr. și Richarlison au petrecut cu 3 femei înainte de fiasco-ul cu Venezuela

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează