INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Danny Rose, declarație ȘOC la doar 28 de ani: "De-abia aştept să mă retrag!"

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 14:41

Danny Rose, fundaș la Tottenham, face o mărturisire şocantă în Daily Mail, după atacul rasist din Muntenegru: "Amenzile dictate sunt prea mici, cât cheltuiesc eu într-o seară când ies în oraş la Londra".

Fenomenul rasismului proliferează tot mai mult în fotbalul de azi, aproape că nu e săptămână fără un episod de acest tip.

Una dintre victimele abuzurilor recente ale fanilor a luat şi poziţie, printr-o mărturisire şocantă în Daily Mail.

"Din cauza rasismului, de-abia aştept să mă retrag!", declară internaţionalul englez Danny Rose.

Danny Rose: "Sunt trist, dar sincer"

Fundaşul lui Tottenham, 28 de ani, nu a uitat de atacul suferit la Podgorica din partea ultraşilor gazdelor, în meciul cu Muntenegru din preliminariile CE 2020:

"Amenzile dictate pentru rasism împotriva acestor ţări sunt prea mici, cam câţi bani cheltuiesc într-o seară când ies în oraş în Londra. Eu m-am săturat deja. Mai am în faţă cinci sau şase ani de carieră şi doresc să mă mai bucur de fotbal atât cât pot. Există prea mult politic în fotbalul de astăzi şi sunt chiar nerăbdător să ies din acest fenomen. Sunt trist, dar, în acelaşi timp, şi sincer".

Abuzat de sârbi în 2012

A fost prima oară când se revoltă public Rose, care a mai trăit aşa ceva în 2012, cu selecţionata de tineret în Serbia.

"M-am gândit atunci că s-ar putea s-o mai păţesc, aşa că m-am pregătit. Şi ştiam exact când o să se întâmple, i-am privit pe cei din tribună în prima repriză. Nu mi-a afectat însă evoluţia, am fost în regulă. Nu m-am enervat şi nici nu m-am concentrat pe reacţia unei minorităţi care cânta provocator", spune Rose.

"Dacă nu am fi câştigat, cartonaşul galben încasat la final ar fi putut deveni roşu. Dar sunt pregătit să înfrunt astfel de atacuri, am învins şi acum aştept sancţiunea. Oricare va fi ea şi dacă UEFA îi va pedepsi..."
Danny Rose, fundaş englez Tottenham

Citește și:

Misiune imposibilă! Nimeni n-a reușit asta în La Liga împotriva Barcelonei + cotă mare pentru Atletico

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2055346434734483
BM Valentin  •  05 Aprilie 2019, 14:55

Dar cand englejii tai *** *** de *** cum e?vezi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close