INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Prezentare inedită făcută de o nou-promovată în Premier League » Scary Movie și conversație purtată cu Scream: „Ce faci, fiule?”

Fotomontaj: Sebastian Culea (GSP)
Fotomontaj: Sebastian Culea (GSP)

Articol de , - Publicat sambata, 24 iunie 2023 13:16 / Actualizat sambata, 24 iunie 2023 13:37

Burnley, formație care a revenit la sfârșitul acestui sezon în Premier League, după un an petrecut în Championship, a ținut să-și prezinte într-un mod cu totul inedit cea mai nouă achiziție. Trupa de lângă Manchester l-a transferat pe Dara O'Shea (24 de ani), fundaș central de la West Bromwich Albion, în schimbul a 7,8 milioane de euro. 

Stoperul irlandez, cu 19 selecții în tricoul naționalei Irlandei, vine la Burnley după ce aproape toată cariera a jucat la WBA. Cu mici excepții, fiind împrumutat de gruparea din Birmingham la Hereford și Exeter City. Iar Burnley, noul lui club, l-a prezentat pe acesta într-un mod cu totul inedit. 

FCSB a refuzat propunerea bulgarilor de la CSKA 1948: „Nu am fost de acord cu asta”
FCSB
FCSB a refuzat propunerea bulgarilor de la CSKA 1948: „Nu am fost de acord cu asta”

VIDEO. Dara O'Shea, prezentat într-un mod inedit la Burnley

Într-un videoclip postat pe contul oficial de Twitter, formația Burnley s-a folosit de o scenă din celebrul film „Scary Movie” (n.r. -„Comedie de groază”), lansat în anul 2000, primul dintr-o serie de 5 filme lansate de americani. 

Așezat pe un scaun, personajul Shorty Meeks, jucat de actorul Marlon Wayans, este sunat de celebrul personaj Scream, din seria de filme de groază cu același nume, și este întrebat ce face. În acel moment, în cameră intră și un prieten al lui Shorty, căruia Meeks îi spune să vorbească și el la un alt telefon cu Scream. 

Acesta face ce i-a cerut Shorty și îl întreabă la rândul lui pe Scream ce face. La rândul lui, Dookie, interpretat de actorul Trevor Roberts, un alt prieten al lui Shorty care este arătat stând la un birou, se alătură și el apelului. 

În videoclipul postat de Burnley în mediul online, în rândul celor care vorbeau la telefon a fost „strecurat” și Dara O'Shea, noul fundaș al echipei, care le imită pe personajele din film. 

Spre finalul videoclipului, Shorty îl întreabă pe irlandez: „Ce faci, fiule?”. Iar acesta răspunde: „Nimic, mă relaxez. Doar ce am semnat cu Burnley!”. 

Dara O'Shea, după ce a semnat cu Burnley: „Sunt mândru să mă aflu aici” 

Irlandezul a oferit o mică reacție, pentru site-ul oficial al englezilor, după ce a devenit noul jucător al lui Burnley: „Sunt mândru să mă aflu aici. Știu cât înseamnă acest club pentru fani și sper că o să îi fac mândri. 

Abia aștept să pun tricoul pe mine și să pășesc pe Turf Moor”, a declarat acesta. 

Citește și: 

Spider-Man a „trimis” două vedete din Premier League la Real Madrid: „Mergeți împreună și câștigați Liga!”

Negocieri crâncene » Chelsea a refuzat oferta lui Manchester United și vine cu o nouă propunere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tristan
tristan  •  24 Iunie 2023, 15:21

Nu e cumva din reclama la Budweiser clipul respectiv??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează