INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FCSB

„Darius Olaru și Florinel Coman ar putea pleca pe 14 milioane”. De ce Becali nu lasă din preț: „Tot la FCSB sunt înlocuitorii”

Florinel Coman și Darius Olaru
Florinel Coman și Darius Olaru

Articol de - Publicat marti, 02 ianuarie 2024 16:38 / Actualizat marti, 02 ianuarie 2024 16:43

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al LPF, consideră că Darius Olaru (25 de ani) și Florinel Coman (25 de ani) pot fi vânduți de Gigi Becali (65 de ani) pe cel puțin 7 milioane de euro fiecare.

Mai multe echipe din afară se interesează de cei doi jucători, iar Anderlecht, locul doi din Belgia, este aproape de a ajunge la un acord pentru transferul lui Darius Olaru.

Florinel Coman, FCSB, e cel mai bun pasator decisiv din Superliga anului calendaristic 2023. La 25 de ani, Coman traversează momentul de aur al carierei sale. În 2023 a reușit cifre remarcabile, iar punctul la care a excelat în primul rând nu e reprezentat de numărul de goluri marcate, surprinzător, ci de calitatea serviciului oferit colegilor lui.

Cu 14 goluri bifate în anul precedent, aflându-se pe locul doi în clasamentul golgheterilor Ligii 1 2023-2024, Florinel a izbutit în intervalul ianuarie-decembrie nu mai puțin de 16 assisturi. De el se apropie în acest top numai Constantin Budescu (11 pase decisive), podiumul fiind completat de Claudiu Petrila (9).

Dumitru Dragomir: „Darius Olaru și Florinel Coman ar putea pleca pe 14 milioane. Tot la FCSB sunt înlocuitorii”

„Dacă Gigi Becali îi vinde pe Florinel Coman și pe Darius Olaru cu 10 milioane de euro, nu va face o afacere profitabilă. La banii lui, nu e o sumă uriașă. 

Cred că fiecare merită minimum 7 milioane de euro, deci vreo 14 milioane de euro împreună. Acum, trebuie să îți și plătească banii cineva, dar ei sunt cei mai buni de la FCSB și pot să joace în străinătate. 

Nu știu dacă ar fi bine să îi vândă dacă nu ia sumele de care v-am zis. Bine, la Coman e clauza aia, dar oricum… Din Superliga nu ai pe cine să cumperi să îi înlocuiască. Cei mai buni pe care îi poate folosi sunt tot la FCSB. Tavi Popescu și băieții ăia pe care îi mai are, să le dea șanse să joace”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit prosport.ro.

5 milioane de euroe clauza de reziliere dintre Coman și FCSB; Florinel câștigă 30.000€ pe lună la roș-albaștri

La fel ca și Florinel Coman, Darius Olaru are o clauză de 5 milioane de euro

La fel ca și Florinel Coman, Darius Olaru are o clauză de reziliere la FCSB în valoare de 5 milioane de euro.

Acest lucru înseamnă că orice echipă care e de acord să plătească clauza de 5 milioane de euro poate negocia direct cu jucătorul, fără ca Gigi Becali să se poată implica în negocieri sau să poată bloca un eventual transfer.

VIDEO. El e fotbalistul care nici nu vrea să audă de Gigi Becali: „Pot să îmi dea câți bani vor! 99% n-aș accepta, pentru că nu pot!”

Vezi și alte știri:

Motivul rupturii dintre Horațiu Moldovan și Rapid » De ce portarul vrea să plece imediat din România
RAPID
Motivul rupturii dintre Horațiu Moldovan și Rapid » De ce portarul vrea să plece imediat din România
Ancelotti anunță vestea pe care fanii lui Real Madrid nu voiau să o audă
LA LIGA
Ancelotti anunță vestea pe care fanii lui Real Madrid nu voiau să o audă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
vacarm_sifonarie
vacarm_sifonarie  •  07 Ianuarie 2024, 21:56
Postat de ap00klyps3 pe 05 Ianuarie 2024, 19:53

daca vine vreodata putin peste noi in prima linie trebuie bagati neaparat gigistii cu random in frunte. mincinosi, laudarosi si furaciosi. se curata tara asta de mizerie

bun deci nu ai acte pentru dinamo si rapid si nici un alt club din lgia 1. qed trebuie sa dispari ai pierdut pariul. ironia face ca in prima linie sa fie toti angajatii unitatilor militare din tara inklusiv um02301. eroul talpan din afghanistan ne va apara tara de putini si kimjongunezi

ap00klyps3
ap00klyps3  •  05 Ianuarie 2024, 19:53

daca vine vreodata putin peste noi in prima linie trebuie bagati neaparat gigistii cu random in frunte. mincinosi, laudarosi si furaciosi. se curata tara asta de mizerie

vacarm_sifonarie
vacarm_sifonarie  •  05 Ianuarie 2024, 08:34

ap00klyps3 tu chiar esti pro99t ba baiatule deci ai plans si despre o semifinala de cupa pierduta 4-0 de dinam0, ca vlad nu trebuia sa joace desi rD spune clar ca poate si e peste roaf. apoi plangi de niste contracte ca au cumparat x si y. ba daca tu imi arati contracte similare la dinamo sau rapid eu imi sterg contul si ies definitiv de aici. dar daca nu ai contracte de vanzare cumparare pentru dinamo si rapid atunci tu dispari ce zici?

Vezi toate comentariile (51)
Comentează