INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Dat afară de Gigi Becali de la Steaua, Stefan Nikolici a revenit în Europa după experienţa nefastă din Coreea » Aventura din taxi încă îl urmăreşte ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 13 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 13 ianuarie 2015 22:51

Dat afară de la Steaua din cauza indisciplinei, Stefan Nikolici a plecat la Incheon United, unde nu s-a adaptat şi a părăsit echipa fără să prindă prea multe meciuri. 

Azi, fostul atacant al Stelei cotat în prezent la 300.000 de euro a semnat un contract pe un an şi jumătate cu ŢSKA Sofia, anunţă sportal.bg.

Imediat după ştirea în care a fost prezentat alături de un alt fotbalist nou de la ŢSKA, presa bulgară a arătat că nu este străină de ieşirile nocturne ale lui Stefan Nikolici şi a prezentat imaginile şi filmuleţele de cînd muntenegreanul era la Steaua şi vomita pe geamul unui taxi.

VEZI AICI ŞTIREA PREZENTATĂ DE BULGARI

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
blue_sky
blue_sky  •  14 Ianuarie 2015, 09:59

Nikolici, o petard de fotbalist!

jim_b_brown
jim_b_brown  •  14 Ianuarie 2015, 06:55

Nikolici, te asteptam la FCSB

raducioiu80
raducioiu80  •  13 Ianuarie 2015, 22:57

cred ca lui tamas ii pare rau ca nu s a intors si el, putea sa i dea lectii oricand, asa ca de la profesor la ucenic. in ale fotbalului normal, nu am vrut sa bat niciun apropo :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează