INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

OFICIAL David de Gea și-a anunțat plecarea de la Manchester United

Portarul spaniol David de Gea (32 de ani) și-a anunțat plecarea de la Manchester United după 12 ani petrecuți pe Old Trafford. +7   FOTO
Portarul spaniol David de Gea (32 de ani) și-a anunțat plecarea de la Manchester United după 12 ani petrecuți pe Old Trafford.

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2023 17:28 / Actualizat sambata, 08 iulie 2023 18:48

Portarul spaniol David de Gea (32 de ani) și-a anunțat plecarea de la Manchester United după 12 ani petrecuți pe Old Trafford. 

După 12 sezoane petrecute la formația din nord-vestul Angliei, David de Gea pleacă de la Manchester United. Ibericul a anunțat acest lucru pe conturile sale de pe rețelele de socializare. 

GSP a aflat motivul real al plecării lui Mutu de la Rapid » Ce l-a făcut să renunțe + ce îl așteaptă în Azerbaidjan
RAPID
GSP a aflat motivul real al plecării lui Mutu de la Rapid » Ce l-a făcut să renunțe + ce îl așteaptă în Azerbaidjan

David de Gea și-a anunțat plecarea de la Manchester United 

„Am vrut să le transmit fanilor lui Manchester United acest mesaj de rămas bun. Aș vrea să le mulțumesc pentru mulțumirile și dragostea pe care am primit-o la acest club în ultimii 12 ani. 

Am câștigat multe de când Sir Alex Ferguson m-a adus la echipă. A fost o mândrie pentru mine de fiecare dată când am îmbrăcat acest tricou. La fel a fost și când am fost căpitanul echipei, când am reprezentat această instituție, cel mai mare club de fotbal din lume. A fost o onoare pe care numai câțiva fotbaliști din lume au avut-o.

A fost o perioadă de neuitat și una de succes pentru mine la Manchester United. Nu credeam că, în momentul în care am plecat de la Madrid atât de tânăr, voi avea un asemenea succes. Acum a venit timpul pentru o nouă provocare în cariera mea, dar și să mă adaptez într-un nou mediu. 

Manchester va fi pentru totdeauna în inima mea. Manchester m-a format și nu voi uita niciodată asta. Am trecut prin toate”, a transmis David de Gea, pe Facebook și Twitter. 

Foto: Facebook @ David de Gea
Foto: Facebook @ David de Gea
Foto: Facebook @ David de Gea
Foto: Facebook @ David de Gea
Foto: Facebook @ David de Gea
+3 FOTO

David de Gea era jucătorul lui Manchester United din iulie 2011, când „diavolii roșii” îl transferau de la Atletico Madrid, în schimbul sumei de 25 de milioane de euro. 

A adunat 545 de partide în tricoul lui Manchester United. De Gea a cucerit 8 trofee cu Manchester United, printre care un titlu în Premier League (2013) și un trofeu Europa League (2017).

David de Gea, umilit de Manchester United

Deși a fost unul dintre jucătorii reprezentativi ai ultimului deceniu și jumătate pentru Manchester United, David de Gea a fost umilit de conducerea clubului în ultima vreme. 

Contractul lui a expirat pe data de 30 iunie, dar șefii lui United i-au cerut acestuia un lucru halucinant: să nu semneze cu vreo echipă, pentru a putea apela la serviciile sale, în cazul în care nu se vor înțelege cu un nou goalkeeper, în speță Andre Onana, de la Inter

Englezii îl vor aduce însă pe camerunez pe Old Trafford, iar David de Gea pleacă astfel de la Manchester United. 

Citește și: 

Mason Mount, prezentat oficial la Manchester United » Creștere spectaculoasă de salariu!

Arsenal nu se mai uită la bani » Țintește încă un jucător! Va depăși 300 de milioane în această vară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  08 Iulie 2023, 21:08

In sfirsit au scapat de gloaba asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează