INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

David Beckham a rămas fără permis 6 luni! Ce a făcut starul britanic

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 18:48

David Beckham, 43 de ani, s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 6 luni, după ce a fost prins folosind telefonul mobil la volan.

Fostul mijlocaș al lui Manchester United a mai primit și o amendă în valoare de 750 de lire, la care s-a mai adăugat o taxă de 100 de lire pentru costurile de judecată și o taxă suplimentară de 75 lire. În total 925 de lire!

Beckham a pledat vinovat după ce un cetățean l-a fotografiat pe 21 noiembrie 2018 în timp ce folosea telefonul mobil la volanul mașinii sale. Gerrard Tyrrell, avocatul său, a explicat pentru CNN: „Nu există scuze pentru ce s-a întâmplat, dar clientul meu nu își mai aduce aminte incidentul... A pledat vinovat și asta a fost”.

David Beckham a evoluat de-a lungul carierei pentru Manchester United, Preston North End, Real Madrid, LA Galaxy, AC Milan și PSG. A câștigat 19 trofee, cel mai important fiind cel al Ligii Campionilor, pe care l-a ridicat în 1999.

Articol de Răzvan Cîrceag

Citește și:

Ronaldo nu crede într-o nouă Superligă: „Ar fi stupid să creezi o nouă competiție”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează