INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VALENTINE'S DAY

FOTO David Beckham a primit un cadou inedit de la Victoria de Valentine's Day: „Ce poți să-i iei unui om care are totul?”

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 16:43 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 16:49

David Beckham a primit un cadou inedit de la soția lui, Victoria, de Valentine's Day.

Fostul star de la Manchester United și Real Madrid a publicat pe Instagram ce i-a făcut cadou fosta Spice Girl de Valentine's Day.

Nadia Comăneci primește de 30 de ani același cadou de Valentine's Day: „Am un soț minunat”
Valentine's Day
Nadia Comăneci primește de 30 de ani același cadou de Valentine's Day: „Am un soț minunat”

David Beckham, cadou inedit de la Victoria Beckham de Valentine's Day

Cele două vedete, care formează un cuplu de 25 de ani, au făcut schimb de mesaje pe Instagram cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

Prima a fost Victoria: „ Un Valentine's Day fericit, cowboy! Te iubesc foarte mult”. Apoi a venit mesajul lui David: „ Un Valentine's Day fericit, soția mea incredibilă și cea mai bună prietenă. Te iubesc”.

Ulterior, fostul fotbalist s-a lăudat cu cadoul primit. A postat pe Instagram Story o fotografie cu o revistă, „The Country Smallholder” și mesajul „Cadoul meu de Valentine's Day”.

David Beckham a primit un cadou inedit de la Victoria de Valentine's Day: „Ce poți să-i iei unui om care are totul?”

Revista este una dedicată fermierilor, David Beckham devenind recent pasionat de creșterea păsărilor, în special a găinilor. 

Iar Victoria și-a explicat decizia: „Ce poți să-i iei unui om care are totul? Te iubesc!”

David Beckham împărtășește o perspectivă intimă asupra ritualului său de dimineață: „Gusturile mele? Sunt ciudate!” 

David Beckham a vorbit despre obiceiurile lui neștiute. Și în special despre dragostea pentru... cafea! Chiar dacă are un program extrem de încărcat, multe călătorii, meciuri la care participă, dar și tot felul de evenimente, David este mereu atent la obiceiurile sale. 

Iar pe lângă dragostea pentru creatoarea de modă Victoria Beckham, David s-a îndrăgostit iremediabil de cafea. „Literalmente, primul lucru la care mă gândesc când deschid ochii este cafeaua. În special în weekend, e momentul acela în care stau o oră, mă simt bine și îmi beau cafeaua, înainte ca toată lumea să se trezească. Asta e rutina mea. Mă trezesc la ora 6:00 aproape în fiecare zi, indiferent dacă sunt la Londra sau la țară. Primul lucru pe care-l fac e să-mi prepar cafeaua, apoi plimb câinele”, spune David într-un interviu. 

„Sunt un mare băutor de cafea, iar gusturile mele se schimbă în funcție de locul unde sunt. Sunt ciudate, pentru că le-am descris oamenilor și mi-au spus: «Asta e neobișnuit». Trăiesc în centrul Londrei, fiica mea merge la școală în centrul Londrei și aici beau doar cafea neagră. Când sunt la țară, sunt un om care bea latte întotdeauna. E ciudat că niciodată nu le amestec”, a mai dezvăluit Beckham.

Citește și: 

Azi e Valentine's Day! TOP 25 cele mai interesante cupluri din sportul românesc
Valentine's Day
Azi e Valentine's Day! TOP 25 cele mai interesante cupluri din sportul românesc
Cum a reușit Gică Hagi să o cucerească pe Marilena: „Parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu să afle părinții mei”
RELAȚIE
Cum a reușit Gică Hagi să o cucerească pe Marilena: „Parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu să afle părinții mei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează