INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRI

VIDEO David Beckham împărtășește o perspectivă intimă asupra ritualului său de dimineață: „Gusturile mele? Sunt ciudate!”

Articol de , - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 17:33 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 19:45

Ajuns la 48 de ani, unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din întreaga istorie a fotbalului mondial, dar și unul dintre cei mai râvniți bărbați, David Beckham a vorbit despre obiceiurile lui neștiute. Și în special despre dragostea pentru... cafea!

Chiar dacă are un program extrem de încărcat, multe călătorii, meciuri la care participă, dar și tot felul de evenimente, David este mereu atent la obiceiurile sale. Iar pe lângă dragostea pentru creatoarea de modă Victoria Beckham, David s-a îndrăgostit iremediabil de cafea.

„Literalmente, primul lucru la care mă gândesc când deschid ochii este cafeaua. În special în weekend, e momentul acela în care stau o oră, mă simt bine și îmi beau cafeaua, înainte ca toată lumea să se trezească. Asta e rutina mea. Mă trezesc la ora 6:00 aproape în fiecare zi, indiferent dacă sunt la Londra sau la țară. Primul lucru pe care-l fac e să-mi prepar cafeaua, apoi plimb câinele”, spune David într-un interviu.

63%dintre cetățenii din Marea Britanie preferă să bea o ceașcă de cafea, o cifră mult mai mare decât cea a consumatorilor de ceai, 59 la sută

Beckham: „În centrul Londrei beau doar cafea neagră”

„Sunt un mare băutor de cafea, iar gusturile mele se schimbă în funcție de locul unde sunt. Sunt ciudate, pentru că le-am descris oamenilor și mi-au spus: «Asta e neobișnuit». Trăiesc în centrul Londrei, fiica mea merge la școală în centrul Londrei și aici beau doar cafea neagră. Când sunt la țară, sunt un om care bea latte întotdeauna. E ciudat că niciodată nu le amestec”, a mai dezvăluit Beckham.

Ador să călătoresc și să descopăr lucruri noi. În Australia, pentru că au o cafea foarte bună, interesul meu principal a fost să merg la diferite cafenele și să văd ce e acolo. Atât de mult iubesc cafeaua
- David Beckham, fost fotbalist

Beckham, o serie de neratat

Pe 4 octombrie s-a lansat documentarul despre viața lui David Beckham. Având patru părți, acesta „spune povestea nevăzută a unui star al fotbalului devenit reper cultural”, după cum anunță producătorii.

Documentarul este despre „începuturile umile într-o familie din clasa muncitoare a estului Londrei, perseverența și dorința lui de a câștiga și lupta pentru a găsi echilibrul între ambiție, iubire și familie”.

Povestea lui Beckham „este una a măririlor și căderilor de la înălțimi amețitoare”, iar producătorii „îi surprind pe David, pe soția sa, Victoria, familia, prietenii și coechipierii lui așa cum nu au mai fost văzuți până acum”.

Așadar, „rezultatul este un portret intim al omului David Beckham, dar și o cronică a sportului contemporan și a culturii celebrității”.

Citește și:

Blonda care-ți taie răsuflarea în sala de sport! Recunoaște: „E imposibil să rezist tentației!”
MONDEN
Blonda care-ți taie răsuflarea în sala de sport! Recunoaște: „E imposibil să rezist tentației!”
Mihai Pintilii iese la atac: „Nu-l înghit pe nea Gigi, nu le convine!” și pune tunurile pe oamenii-cheie: „Au un dispreț și-o aroganță...”
PRIETENII LUI OVIDIU
Mihai Pintilii iese la atac: „Nu-l înghit pe nea Gigi, nu le convine!” și pune tunurile pe oamenii-cheie: „Au un dispreț și-o aroganță...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează