INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Britanicii anunță: „David Beckham, deschis să o cumpere pe Manchester United”

David Beckham // foto: Guliver/gettyimages
David Beckham // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2022 10:14 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2022 11:27

David Beckham (47 de ani) este deschis să participe la cumpărarea clubului Manchester United, scos la vânzare de proprietar, familia Glazer.

Marți seara, după ce au anunțat rezilierea contractului dintre club și Cristiano Ronaldo, proprietarii lui Manchester United, familia Glazer, au emis un comunicat din care reiese că au scos clubul la vânzare.

Posibilii cumpărători au fost puși în gardă. Printre aceștia se numără și David Beckham, fost jucător pe Old Trafford între 1991 și 2003.

Dembele a aflat în conferință rezultatul din Germania - Japonia și a rămas mască: „Cum? Serios?”
Germania - Japonia 1-2
Dembele a aflat în conferință rezultatul din Germania - Japonia și a rămas mască: „Cum? Serios?”

David Beckham, printre noii proprietari ai lui Manchester United? 

„Beckam este deschis să negocieze cu posibili cumpărători pentru a face parte din noul grup de proprietari ai clubului”, scrie ziarul britanic Financial Times.

Beckam, în prezent ambasador al Qatarului pentru o perioadă de 3 ani, contract care-i va aduce până la 40 de milioane de lire sterline, nu are puterea financiară să cumpere clubul de unul singur, dar ar putea procura o bucată consistentă dintre acțiuni.

Familia Glazer așteaptă până la 7 miliarde de lire sterline pentru a ceda clubul. Tabloidul britanic Daily Mail a menționat și suma de 9 miliarde de euro, dar este de așteptat ca schimbarea de acționariat să fie realizată în schimbul unei sume mai mici.

Beckham, prin ceea ce simbolizează pentru Manchester United, ar reprezenta un atu pentru orice grup de investitori care ar reuși să-l atragă alături de ei.

Ca jucător la Manchester United, Beckham a adunat 14 trofee și a jucat 388 de meciuri, cu 85 de goluri și 109 pase decisive.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Arbitrul suspendat în trecut pentru corupție, la centru în Belgia - Canada, i-a șocat pe Fabregas și Bernardeschi: „Nu e posibil așa ceva! O nedreptate”

Incredibil! Ordin de la Kim Jong-Un: cum transmite Coreea de Nord meciurile de la Mondial

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
nune
nune  •  24 Noiembrie 2022, 11:14

"Familia Glazer așteaptă până la 7 miliarde de lire sterline pentru a ceda clubul. Tabloidul britanic Daily Mail a menționat și suma de 9 milioane de euro...". 9 milioane de euro e pentru cel care intretine gazonul, nu?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close