INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HĂRȚUIRE

David Beckham, hărțuit de o femeie în Marea Britanie: „Am aflat adresa ta. Aș fi recunoscătoare dacă Victoria nu va fi acolo”

David Beckham // foto: Imago
David Beckham // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2022 12:30 / Actualizat joi, 14 iulie 2022 13:00

David Beckham și Harper, fiica sa, au trecut prin momente grele în primăvară, când au fost hărțuiți de o femeie de 58 de ani. Acum, după un proces, femeia a fost arestată.

Sharon Bell, o femeie de 58 de ani din Marea Britanie, a fost acuzată de hărțuire de David Beckham, după ce i-a trimis acestuia mai multe scrisori.

Acum, Sharon, care suferă de probleme mintale, a fost reținută, după decizia Tribunalului din Westminster.

David Beckham și fiica lui, hărțuiți de o femeie din Marea Britanie

Potrivit presei din Anglia, citată de Marca, fostul jucător a primit mai multe scrisori de la Sharon, care credea că ea și David aveau o relație, că Harper e fiica lor și că Becks și Victoria au conspirat pentru a-i fura ovulele.

„Limbajul din scrisori era tot mai amenințător pentru mine și familia mea. Asta mă îngrijora. Știa unde locuiesc. Am simțit că nu pot face nimic și eram supărat”, a spus Beckham în timpul procesului.

Englezii dezvăluie și o parte din scrisorile primite de la Sharon.

„Am aflat adresa ta. Sper că nu te deranjează. Am sentimente față de tine, David. Victoria îmi datorează niște bani. De mai mulți ani fură din conturile mele. Aș fi recunoscătoare dacă ea nu va fi acolo.

Te rog, tu trebuie să fii acolo. Ai spus că dacă îți scriu înainte și nu sunt înarmată, pot să intru ca să vorbim și să bem un ceai. Îmi doresc foarte mult să vorbim. Pot intra să vorbim? Doar atât vreau. Îmi datorezi asta, David”, scria Sharon.

Citește și:

Forțează transferul la Juventus! Zaniolo a marcat pentru Roma în amicalul cu Sunderland

Sterling a semnat cu Chelsea » Englezul și-a luat rămas bun de la Manchester City

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  14 Iulie 2022, 13:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează