INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

David Beckham rămîne în America?

David Beckham nu exclude posibilitatea de a ramine in SUA, alaturi de familia sa (foto: Reuters)
David Beckham nu exclude posibilitatea de a ramine in SUA, alaturi de familia sa (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2011 12:43

David Beckham ar putea să rămînă în Major League Soccer şi după încheierea contractului cu Los Angeles Galaxy. Mijlocaşul englez de 35 de ani nu a decis încă ce va face după ce acordul cu formaţia din California va expira, la finalul sezonului 2011.

"Este o şansă să rămîn", a declarat el site-ului echipei Galaxy. "Nu m-am hotărît încă, pentru că e mai important să mă concentrez pe jocul meu. Am 35 de ani, în mai fac 36, deci va trebui să ascult ce-mi spune corpul la final de sezon, să văd dacă mai pot continua. În cîteva luni voi lua o decizie. Încă îmi place foarte tare să joc şi mi se pare că sînt în forma în care eram la 21 de ani, pentru că am grijă de mine", a spus Beckham.

David Beckham s-a antrenat alături de Tottenham la începutul anului, în timpul pauzei de sezon din MLS, conducerea clubului englez exprimîndu-şi interesul pentru serviciile fotbalistului. Beckham joacă la Los Angeles Galaxy din 2007, după patru ani petrecuţi la Real Madrid. În 2009 şi 2010, el a fost împrumutat la AC Milan, acolo unde s-a şi accidentat la tendonul lui Ahile şi nu a putut participa la Cupa Mondială de anul trecut.

De asemenea, există posibilitatea ca David să participe la Olimpiada pe care ţara sa o va găzdui anul viitor. Echipele olimpice de fotbal pot avea cîte trei jucători peste 25 de ani, iar Beckham ar putea fi unul dintre aceştia.


Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close