INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

David Beckham, șantajat cu 1 mil €! Cum a răspuns fostul fotbalist în fața amenințărilor hackerilor

David Beckham, foto: reuters
David Beckham, foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 07 februarie 2017 11:24

David Beckham a refuzat să plătească un milion de lire sterline pentru a nu mai fi dezvăluite informații de către cei care i-au spart adresa de e-mail.

Potrivit businessinsider.com, grupul de hackeri ar fi din Rusia și ar fi obținut milioane de mesaje și documente de la compania Doyen Sports din Portugalia, deținută de Beckham.

Publicația The Mirror a titrat informația că infractorii cibernetici au cerut până la un milion de euro lui David Beckham pentru a nu divulga informațiile.

Hacker-ul, cu pseudonimul Artem Lovuzov, i-a transmis lui Beckham și echipei sale că scurgerea este mult mai mare decât își imaginează ei și "o donație generoasă" e tot ce trebuie pentru că problema să dispară.

Amenințările au fost făcute anul trecut, potrivit echipei sale de publicitate, dar au ieșit la iveală acum, după ce e-mailurile au fost publicate de Football Leaks. Beckham a susținut inițial că e-mailuri au fost false, dar ulterior el a recunoscut sunt reale.

"Au trimis un e- mail printr-o terță persoană. Au spus că au toate informațiile și că trebuie să plătească pentru a nu fi divulgate. A fost șantaj, pur și simplu", a dezvăluit o sursă apropiată familiei Beckham.

Printre informațiile confidențiale importante date publicității se numără încercarea lui Beckham de a folosi munca sa de caritate ca parte a unei companii pentru a dobândi rangul de Cavaler, caracterizarea titlului nobil al lui Katerine Jenkins drept "o glumă proastă" sau faptul că l-a criticat pe managerul de relații cu ambasadorii al Unicef , Chloe Edwards, în privința modului cum l-ar fi abordat în legătură cu contribuția sa.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează