INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

David Villa, în America via Australia » Spaniolul va juca la o echipă de la Antipozi, înainte de visul american

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 05 iunie 2014 13:33

Atacantul spaniol David Villa, care a semnat un contract pe trei sezoane cu formaţia americană New York City FC, din Major League Soccer, a anunţat că va evolua în lunile octombrie şi noiembrie pentru echipa australiană Melbourne City, a anunţat gruparea de la Antipozi. 

"Acest transfer îmi va da ocazia să joc într-un nou campionat, într-o ţară nouă, şi va fi ideal pentru mine să mă pregătesc pentru sezonul următor al MLS", a anunţat Villa, într-un comunicat de presă.

Villa, care şi-a anunţat retragerea din echipa naţională după Cupa Mondială din Brazilia, va începe noul sezon în campionatul american în luna martie.

Atacantul de 32 de ani a mai evoluat la FC Valencia, FC Barcelona şi Atletico Madrid.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
lucell
lucell  •  05 Iunie 2014, 17:26

Pentru noi e mare rusine ca se duc antrenori in arabia dar pentru Villa nu e rusine ca pleaca la australieni sau americani TOT PENTRU BANI.

mbd555
mbd555  •  05 Iunie 2014, 15:26

Mai bine te duceai la Al Kebab:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close