INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MEXIC

Dayro Moreno în Mexic pentru 3 milioane de dolari. Steaua l-a dat pe doar 500.000 €

Dayro Moreno
Dayro Moreno

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 03 iunie 2011 07:45

După ce transferul la Sporting Lisabona a căzut din motive financiare, columbianul este foarte aproape de a fi transferat în Mexic, de către Club Tijuana.

Golgeterul lui Once Caldas este foarte aproape de un transfer la formaţia mexicană, însuşi preşedintele echipei columbiene recunoscînd tratativele avansate dintre cele două părţi: "Ne-am întîlnit cu cei de la Tijuana, dar aşteptăm să ne fie viraţi banii pentru a spune că am încheiat tranzacţia. Am bătut palma pentru transfer", a spus Juan Hernando Ramos.

3 milioane de dolari ar fi suma pe care Club Tijuana ar urma să o plătească lui Once Caldas în schimbul lui Dayro Moreno, virarea banilor fiind singurul detaliu care mai lipseşte pentru ca transferul să fie oficializat, inclusiv jucătorul stabilind deja toate detaliile contractuale cu formaţia mexicană.

Dayro Moreno a mai jucat, pe lîngă Once Caldas, şi la Atletico Parananense şi Steaua Bucureşti.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
mircea_deca
mircea_deca  •  03 Iunie 2011, 08:51

e normal ca in romania.....sa mai vina si cate o valoare.........dar certamente .....va ajunge gloaba.......tot ce intra in aceasta tara .....nu mai iese .....sau daca iese....nu mai stie cine e......

stelistul51
stelistul51  •  03 Iunie 2011, 02:07

acest Dayro Moreno devenise un papagal in fotbal,ca stelist va rog nu-i mai reamintiti numele ,este imoral ce faceti ,la urma urmei pe cine mai intereseaza ce face ,ce joaca ,unde joaca,pe ce post,cate goluri cate si cate altele ,efectiv nu mai prezinta nimic ptr.fotbalul romanesc,sunteti greu de cap jurnalisti de mucava si kkat.

gazistu
gazistu  •  03 Iunie 2011, 00:46

titlar la nationala, golgheter la once, si GIGI la aruncat ca peo masea strikata,,

Vezi toate comentariile (4)
Comentează