INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

De Bruyne refuză o sumă uriașă pentru prelungirea contractului! Ce solicită starul belgian

Kevin De Bruyne // FOTO: Imago
Kevin De Bruyne // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 05 ianuarie 2021 12:27 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 12:55

Mijlocașul Kevin de Bruyne, cel mai valoros jucător al sezonului trecut în Premier League, nu acceptă un salariu anual net de 17,2 milioane de euro, cât i-a propus clubul. Vrea să fie cel mai bine plătit fotbalist din campionat.

Kevin De Bruyne, 29 de ani, ales cel mai bun jucător sezonul trecut în Premier, a refuzat oferta făcută de Manchester City pentru a semna un nou acord. O sumă uriașă!

Aflat sub contract până în 2023, mijlocașul ofensiv belgian nu acceptat 17,2 milioane de euro salariu anual net, cât i-a propus clubul ca să prelungească încă două sezoane.

Potrivit The Times, KDB a cerut să fie cel mai bine plătit fotbalist din Premier și, momentan, David De Gea este numărul 1, portarul iberic primind 21,6 milioane la Manchester United. De Bruyne câștigă acum 14,3 milioane, conform înțelegerii încheiate în ianuarie 2018.

3 goluriși 12 assisturi are Kevin De Bruyne în acest sezon la City

39 de goluria influențat KDB stagiunea precedentă (16 reușite, 23 de pase decisive)

VIDEO Kevin de Bryne, gol spectaculos contra lui Chelsea

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Imaginea serii în sport: Hasenhuttl, în genunchi lângă Klopp, plângând după victoria cu Liverpool! Southampton a stabilit un record în Premier League

Protest INCREDIBIL » Cum a apărut la antrenament jucătorul care își dorește să fie antrenat de Boloni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează