INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

De ce a ales Dan Petrescu să meargă la o echipă aflată pe locurile de retrogadare: „Așa poate ajunge la Fenerbahce sau la Galatasaray”

Dan Petrescu (53 de ani)  FOTO IMAGO
Dan Petrescu (53 de ani) FOTO IMAGO

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 11:46 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 12:22

Dan Petrescu (53 de ani) este noul antrenor al celor de la Kayserispor, iar Nicolae Dică, antrenorul secund al echipei naționale, a explicat alegerea fostului tehnician care a cucerit trei titluri consecutive cu CFR Cluj.

Nicolae Dică, prezent în studioul Telekom Sport, a vorbit despre alegerea lui Dan Petrescu de a semna cu Kayserispor, echipă aflată pe poziția a 18-a în campionatul Turciei, primul loc retrogadabil.

Nicolae Dică: „Așa poate ajunge la Fenerbahce sau la Galatasaray”

Nicolae Dică este de părere că Dan Petrescu s-a gândit la viitorul său și crede că poate ajunge la un club mare din Turcia dacă va avea rezultate pe banca celor de la Kayserispor: „Cred că gândirea lui a fost că merge acolo să salveze echipa, vine următorul sezon, face unul bun, şi aşa poate ajunge la Fenerbahce sau la Galatasaray

Şi cu Şumudică se putea întâmpla treaba asta, dacă nu avea acele ieşiri. Dacă termina campionatul ăsta cu Gaziantep şi termina sus, cred că putea ajunge la o echipă bună din Turcia” a declarat antrenorul secund al naționalei.

De ce a ales Dan Petrescu să meargă la o echipă aflată pe locurile de retrogadare: „Așa poate ajunge la Fenerbahce sau la Galatasaray”

Debut de foc pentru Dan Petrescu

Dan Petrescu va debuta pe banca celor de la Kayserispor împotriva fostei formații a lui Marius Șumudică, Gaziantep. Partida din etapa a 19-a va avea loc pe 16 ianuarie, de la ora 15:00 și se va desfășura pe „Gaziantep Arena”.

Kayserispor ocupă locul 18 în campionatul Turciei, cu 16 puncte, și se află la trei lungimi de prima poziție din afara locurilor retrogadabile. În schimb, Marius Șumudică i-a lăsat pe cei de la Gaziantep pe poziția a 4-a, loc ce asigură prezența în sezonul viitor a European Conference League, noua competiție înființată de cei de la UEFA.

VIDEO. Dan Petrescu, prezentat oficial la Kayserispor » ”Bursucul” va fi plătit regește

Citește și alte știri despre stranieri:

Un nume mare din fotbalul mondial l-ar putea înlocui pe Marius Șumudică: cu cine negociază Gaziantep

Decizia lui Dan Petrescu, explicată de Basarab Panduru: „Suntem în nişte campionate la care nu se uită nimeni”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
bumix
bumix  •  12 Ianuarie 2021, 20:25

NU-I PROST BURSUCUL ,ACOLO NU ARE DECIT DE CISTIGAT ,NU SE SALVEAZA E DE PE ULTIMUL LOC ,SE SALVEAZA E CEL MAI TARE . SI EU CRED CA REUSESTE

Vezi toate comentariile (1)
Comentează