INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

"De ce se întâmplă asta?!" » Scandal la Barcelona: e clubul vinovat de sexism sau e vorba de ipocrizie?

Articol de - Publicat vineri, 27 iulie 2018 10:37

În charterul spre Portland, echipa masculină a Barcelonei a stat la business, în timp ce echipa feminină a avut locuri la economic. ”Să încetăm cu criticile”, cere managerul fetelor, Maria Teixidor.

Când s-a aflat cum au călătorit cele două echipe ale Barcelonei spre Statele Unite, rețelele de socializare s-au încins, declanșând scandalul. Iar polemica s-a mutat și în presa spaniolă. De ce au stat băieții la business, în timp ce fetele au avut locuri la economic în această cursă de 17 ore în direcția Portland?

Vicepreședintele Josep Vives a explicat: "Clubul a rezervat un charter, dar, inițial, formația feminină nu trebuia să participe la acest turneu. A fost o problemă de logistică". Maria Teixidor, managerul fetelor, a dat însă un răspuns dur celor care au atacat gruparea blaugrana în ultimele zile.

"Barça a luat și jucătoarele alături de jucători pentru ca în viitor să zboare și ele la business cu propriul avion", declarat Teixidor.

"Ziua în care vom putea vorbi de egalitate va fi atunci când sportul feminin va primi același spațiu în presă ca sportul masculin și va avea sponsori care să genereze venituri suficient de mari pentru ca femeile să primească aceleași salarii. Până când acea zi nu va veni, cei care critică Barcelona ar trebui să vadă ce face acest club pentru sportul feminin. Mai puțin cinism". 

"Noi suntem privilegiate, pentru că știm cum este fotbalul feminin în Spania. E mult mai rău să faci drumuri lungi cu autocarul decât să zbori la economic" Alexis Putellas, jucătoare Barcelona

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  27 Iulie 2018, 16:38
Postat de ucluj2011 pe 27 Iulie 2018, 11:44

Oh DAAAAA!!! Va înnebunit ideologia feministă care sa transformat în femi Nazită , Corectitudinea Politică .... Globalismul ăsta tembel care NE DISTRUGE libertatea de exprimare , ne distruge familiile , ne distruge țara , distruge Planeta într-un cuvânt. Prtobleme inventate de așa numita elită finaciară și ideologică despre care vorbea Trum (dai-ar Dumnezeu sănătate). Neo Marxismul.... cu problemele lui inventate pentru ca cei mulți să nu le vadă și să le ignore pe cele REALE cum ar fi războaiele , diferența din ce în ce mai mare între păturile sociale , foamete , abuzuri , nenorocire... Echipa fotbal feminin și ANUMITE discipline din sportul feminin în general să vorbească atunci cînd aceste discipline vor genera măcar o MICĂ parte din interesul și banii pe care-i generează fotbalul (sau tenisul , baschetul , boxul , luptele , halterele.....) aceste discipline în varianta masculină. Ele sunt la nivelul copiilor (nu juniorilor , copiilor) din anumite discipline din sportul masculin. A înnebunit Lumea , media nu mai are nicio credibilitate... trăim vremuri ciudate cu oameni ciudați , nu se mai respectă valoarea , geniul , meritul.... acum se vorbește doar de egalitate , nu are importanță cît de SUM mediocrii suntem.... noi vrem să fim egali în numele... EGALITĂȚII!!!... că așa este Noua ordine Mondială și așa spune... ciu-ciu... CINE drecu spune și noi trebuie să-i ascultăm până la urmă??? Se promovează non-valoarea , meschinăria , minciuna , propaganda , NONperformanța

Nu are rost sa-ti bati gura de pomana. GSP face parte din trust-ul Intact, intact fiind un trust sub tutela CNN. Stim cu totii ce promoveaza CNN-ul. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.33
andrei.33  •  27 Iulie 2018, 14:09

Asa e si in tenis. Premii egale la GS desi la baieti joci 6 ore sa termini un meci de 5 seturi in vreme ce la femei o finala se termina intr-o ora jumate.

radumatei
radumatei  •  27 Iulie 2018, 12:35

"Ziua in care vom putea vorbi de egalitate" va fi atunci cand sportul feminin va genera acelasi interes, aceeasi emotie si aceleasi venituri ca sportul masculin. Atunci sa aiba pretentia la salarii si conditii egale. Pana atunci, ciocu' mic si ziceti mersi ca v-au luat baietii cu ei in avion.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează