INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

De la Arsenal la City! Unul dintre oamenii de bază ai lui Wenger i se alătură lui Guardiola

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2016 17:03

Fostul mijlocaș al lui Arsenal, Mikel Arteta, și-a încheiat cariera de jucător la finalul sezonului trecut și se va alătura echipei tehnice a lui Pep Guardiola, la Manchester City.

Crescut la Barcelona, Arteta a jucat la Arsenal în ultimele cinci sezoane, unde a fost și căpitan, iar în trecut a mai evoluat pentru PSG, Rangers, Real Sociedad și Everton.

Într-un comunicat publicat pe contul său de Twitter, spaniolul de 34 de ani a confirmat informația și și-a motivat decizia de a i alătura lui Guardiola.

"Sunt nerăbdător să încep o nouă provocare la Manchester City. Posibilitatea de a lucra alături de Pep Guardiola și echipa sa a fost o mare oportunitate pentru mine și sunt entuziasmat în ceea ce privește viitorul", a scris Arteta.

În cei cinci ani petrecuți la Arsenal, Arteta a strâns 150 de apariții, a marcat 17 goluri și a câștigat două Cupe ale Angliei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
blacksun_14
blacksun_14  •  03 Iulie 2016, 18:04

iar aduce asta spanioloi obositi pe unde merge, iar vedem ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează