INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

De la Real Madrid a ajuns în Alania, însă acum are şansa de a demonstra că nu e un jucător pierdut

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 21 iunie 2013 18:22

După despărţirea de Real Madrid, cariera lui Royston Drenthe a avut o singură direcţie, adică în jos.

Madrilenii l-au împrumutat la Hercules şi Everton, iar după ce contractul i-a expirat a ajuns la echipa rusă, Alania Vladikavkaz, formaţie care a retrogradat în Rusia la finalul sezonului trecut.

Acum, olandezul de 26 de ani s-a înţeles cu Reading, unde va juca în următorii 2 ani. Drenthe a devenit al doilea jucător transferat de formaţia engleză, care l-a mai adus şi pe Wayne Bridge.

Drenthe a înscris la Real Madrid doar două goluri în cele 46 de partide. La Alanya a punctat de 3 ori în 6 partide. Mijlocaşul are şi o prezenţă în naţionala Olandei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
sperlea
sperlea  •  21 Iunie 2013, 21:28

Domnule "ziarist", scrii in titlu ca omul a ajuns "in Alania". Este ca si cum ai spune ca cineva a ajuns "in Steaua". "Alania" (iar nu "Alanya" cum mai apoi spui in text) este nume de club, iar nu de oras sau de regiune; ai fi putut spune cel mult "cutare a ajuns in Osetia de Nord". Nu ai ce cauta in aceasta meserie!

plesan
plesan  •  21 Iunie 2013, 19:56

as juca si eu chiar pe 1500 $ pe luna la astia,la ce salarii sunt in Romanica :)) m-ar multumii,orice post chiar si portar chiar si omu cu apa ,orice..pot alerga,pot da cu picioru in minge ,pot chiar sa dau si goluri :)) depinde in ce poarta :)),aici nu tine de fizic,si aia de la Barca arata de parca ar fi niste pitici :))

primarutheone
primarutheone  •  21 Iunie 2013, 19:36

Interesant faptul ca si Drenthe si Bridge sunt amandoi fundasi stanga de meserie, insa probabil il vor folosi pe Drenthe la mijlocul terenului. Oricum asta e etalonul pentru talent cu carul si prostie fara margini. Il dau aia afara si de la Reading si ajunge la Dinamo pe 5000 de euro pe luna

Vezi toate comentariile (4)
Comentează