INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

De necrezut! Două motive incredibile pentru care Ancelotti a fost concediat de la Real » Cum a fost "săpat" de o vedetă

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 09:12

O statistică UEFA și refuzul de a-i schimba poziția în teren lui Bale la cererea impresarului l-au făcut pe antrenorul italian să-și piardă postul la Madrid în 2015 după un an cu 4 trofee.

Ancelotti încheiase 2014 cu 22 de victorii în toate competițiile, record în Spania, culminând cu succesul din finala Mondialului cluburilor. Al 4-lea trofeu într-un an foarte bun. Și totuși, ce a urmat pare de domeniul incredibilului la un club ca Real Madrid.

Două motive stupefiante care au declanșat demiterea antrenorului la sfârșitul sezonului. Cu președintele Perez presându-l să acționeze împotriva voinței lui. Când nu l-a ascultat, l-a pedepsit.

Președintele i-a cerut: "Trebuie să munciți mai mult!"

"Totul mergea bine, dar au apărut două probleme grave", a povestit italianul în ultima sa carte, "Liderul plăcut. Cucerind inimi, minți și meciuri", un fragment dezvăluit de cotidianul AS.

"Prima a pornit de la o statistică realizată de UEFA, care «evidenția» că Real nu are la fel de multe ore de antrenament ca alte mari cluburi europene. Câștigasem 22 de partide la rând, ceea ce însemna că lucram excelent. Dar, imediat ce a fost publicată acea statistică, clubul a început presiunile: «Trebuie să munciți mai mult!».

Eu credeam exact contrariul. Jucătorii aveau nevoie de odihnă. Acele statistici au fost semnalul că Madridul pune mai mult preț pe cifre decât pe ceea ce făceam eu. Am încheiat cu accidentări și cu o oboseală crucială pentru a rata titlul în LaLiga".

"M-a întrebat: «Ce ai de gând să faci?». I-am răspuns calm: «Nimic!»"

A doua "problemă gravă" a fost la fel de șocantă. S-a întâmplat în ianuarie 2015, după eșecul de la Valencia (1-2), care pusese punct spectaculoasei serii de victorii.

"Directorul general m-a sunat și m-a anunțat că președintele vrea să discute cu mine. Când am ajuns în biroul lui, Perez mi-a spus că Bale îl căutase. Tocmai îl schimbasem la Valencia". De fapt, nu era Bale, ci impresarul.

"Agentul se plânsese că Bale voia să i se schimbe postul, să joace în centru. Președintele m-a întrebat: «Ce ai de gând să faci?». I-am răspuns calm: «Nimic!». Nu puteam modifica sistemul la jumătatea sezonului. Din acea clipă, relația cu Perez nu a mai fost aceeași. Eu eram mai calificat decât președintele și impresarul să gestionez situația, dar asta nu conta". L-a supărat pe Bale, nu i-a respectat dorința șefului. Și a plătit.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
mishu_74
mishu_74  •  27 Aprilie 2017, 19:38

:))))) asa-i in tenis, pardon, in fotbal. Perez asta nu e acelasi cu ala care s-a maimutarit *** facandu-se frati de cruce si punandu-si vin pe maini la nu stiu ce meci intre steaua si real? Pai cati neuroni te astepti sa aibe o asemenea persoana ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gizeh
gizeh  •  26 Aprilie 2017, 18:45

o mare gogoașă ... fc bancruta 1948

babahuda
babahuda  •  26 Aprilie 2017, 17:35

o fi un articol mascat depsre modul de lucru la fcsbmu ..parca patronul spunea ..indiferent ce sistem joci il scoti pe popescu din banda si-l joci in mijloc ,iay milione ..pimtili numai e cea fost sa faca tusa ,numai pot euu ce zice si simte pintili ..articol inspirat din mahalagealaDEla *** ..fcsbmu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close