INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO De Zerbi, show în Premier League » Brighton i-a năucit pe „lupi”: victorie la 6 goluri

Brighton, formația pregătită de Roberto de Zerbi, fostul mijlocaș al lui CFR Cluj, a făcut spectacol în prima repriză a meciului cu Wolverhampton, din runda 34 de Premier Laegue. „Pescărușii” au intrat la cabine cu un avantaj de 4-0. +9   FOTO
Brighton, formația pregătită de Roberto de Zerbi, fostul mijlocaș al lui CFR Cluj, a făcut spectacol în prima repriză a meciului cu Wolverhampton, din runda 34 de Premier Laegue. „Pescărușii” au intrat la cabine cu un avantaj de 4-0.

Articol de - Publicat sambata, 29 aprilie 2023 18:57 / Actualizat sambata, 29 aprilie 2023 18:57

Brighton, formația pregătită de Roberto de Zerbi, fostul mijlocaș al lui CFR Cluj, a făcut spectacol în prima repriză a meciului cu Wolverhampton, din runda 34 de Premier League. „Pescărușii” au intrat la cabine cu un avantaj de 4-0 și s-au impus cu 6-0.

Brighton este surpriza plăcută a sezonului din Premier League. Munca începută de Graham Potter a fost continuată de italianul Roberto de Zerbi. Echipa joacă un fotbal pe alocuri încântător. O astfel de demonstrație a avut loc și astăzi, pe Amex Stadium în disputa cu Wolverhampton.

De Zerbi, victoria sezonului în Premier League 

De Zerbi a început meciul fără principalii 3 marcatori ai echipei, Mac Allister, March și Mitoma. Asta nu a împiedicat recitalul din prima parte.

Deniz Undav a deschis scorul în minutul 6, cu prima lui reușită stagională. „Dubla” lui Gross și reușita lui Welbeck din minutul 39 au făcut KO „lupii”.

+5 FOTO

Recitalul a continuat și în partea secundă, Welbeck punctând imediat după pauză, în minutul 48. Undav a stabilit rezultatul final, în ciuda unor ocazii uriașe ratate de Brighton pe final. 

FINAL. Brighton - Wolverhampton 6-0

Brighton ocupă locul 8 în Premier League, cu 52 de puncte. Are două meciuri restante față de adversarele directe pentru cupele europene.

Clasamentul actualizat din Premier League

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

O legendă a lui Juventus se gândește la retragere: „Psihic nu sunt obosit, dar corpul dă semne că cedează”

Lovitură teribilă pentru Real Madrid » Balonul de Aur s-a rupt și lipsește cu City și la finala Cupei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează