INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAGATH PLEACĂ DE LA SCHALKE

Deac schimbă antrenorul

Felix Magath
Felix Magath

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 09 martie 2011 12:33

Felix Magath nu îl va mai antrena pe Ciprian Deac şi în viitoarea stagiune. Tehnicianul german va pleca în vară de la conducerea formaţiei din Gelsenkirchen, deşi are contract pînă în 2013, din cauza rezultatelor sub aşteptări.

Acum se găseşte tocmai pe locul 10, la doar 5 puncte de ultima poziţie retrogradabilă. Situaţia i-a făcut pe fani să-i ceară demisia lui Magath la toate meciurile din ultimele săptămîni, fiind furioşi pe el şi din cauza politicii de transferuri, dar şi a stilului dictatorial de a se ocupa de echipă.

Pentru a-l înlocui, conducerea clubului caută un antrenor tînăr, carismatic, în genul lui Jurgen Klopp, acum pe banca Borussiei Dortmund, lider detaşat în Bundesliga.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează