INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - ATLETICO, MIERCURI, 30 APRILIE, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Decimaţi în retur » Chelsea şi Atletico Madrid vor aborda returul de pe Stamford Bridge fără cinci jucători cheie!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 aprilie 2014 10:43

Diego Simeone şi Jose Mourinho, mai ales Mourinho, vor trebui să-şi regîndească strategiile pentru returul de miercuri, după ce au pierdut o serie de jucători importanţi din cauza accidentărilor şi a suspendărilor. Antrenorul lui Atletico e mai liniştit. El nu va putea miza pe Gabi, care va fi suspendat. În schimb, Jose i-a pierdut pe John Obi Mikel şi Frank Lampard, ambii suspendaţi, plus portarul Peter Cech, accidentat în minutul 18.

În plus, la albaştri, semne mari de întrebare sînt şi în dreptul lui căpitanului John Terry, care a suferit o entorsă după ce a aterizat pe piciorul lui David Luiz.

Returul dintre Chelsea şi Atletico Madrid va avea loc miercurea viitoare, de la ora 21:45, pe DigiSport 1, DolceSport 1, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
mambo
mambo  •  23 Aprilie 2014, 19:08

Nici Atletico si nici Chelsea nu au ce cauta in finala CL. S-au umplut de rusine in primul tur al semifinalei jucand dupa un scenariu scris de "Special fucking one", distrugatorul de spectacol. Probabil ca adevarata finala se va juca in seara asta.

gerula9mm
gerula9mm  •  23 Aprilie 2014, 12:23
Postat de circo pe 23 Aprilie 2014, 11:47

nici dupa doi ani n-ati invatat ca TVR transmite doar meciurile de marti seara? cum sa spui ca va fi returul Chelsea-Atletico si la ei, cand are loc intr-o miercuri?????

stiu YO! ii pi OTV!!!

circo
circo  •  23 Aprilie 2014, 11:47

nici dupa doi ani n-ati invatat ca TVR transmite doar meciurile de marti seara? cum sa spui ca va fi returul Chelsea-Atletico si la ei, cand are loc intr-o miercuri?????

Vezi toate comentariile (4)
Comentează