INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Decizia radicală pe care a luat-o federația uruguayană pentru a depăși criza » O repetă și Burleanu la FRF?

Óscar Tabárez
Óscar Tabárez

Articol de - Publicat sambata, 28 martie 2020 17:31

Forul de la Montevideo a decis ca toți cei 400 de angajați, inclusiv selecționerul Óscar Tabárez și președintele Ignacio Alonso, să intre în șomaj parțial.

În Uruguay, sunt doar 274 de cazuri de coronavirus, dar fotbalul, la fel ca întreg sportul și toate evenimentele publice au fost oprite din 13 martie pe o perioadă nedeterminată.

Într-o situație dificilă, federația de la Montevideo (AUF) a luat o hotărâre dură: toți cei 400 de angajați ai forului celest au intrat în șomaj parțial. Inclusiv selecționerul Óscar Tabárez și președintele Ignacio Alonso.

"O decizie dificilă, dar bună pentru a proteja funcționarea viitoare a instituției", a comunicat AUF, care a anunțat că "se suspendă toate contractele externe, din toate domeniile. Vom continua să muncim pentru a pregăti relansarea competițiilor locale și internaționale cu minimum de resurse”.

Óscar Tabárez, 73 de ani, afectat de o maladie degenerativă, este selecționerul Uruguayului din 2006.

Impresionant gestul lui Cristiano Ronaldo » Renunță la o sumă uriașă din salariu, pentru lupta cu pandemia de coronavirus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
840249752763604
Claudiu Mosoiu  •  28 Martie 2020, 19:16

Dupa cate cunosc .......ca suporter........... si dupa comportamentul lui (ma refer la Burleanu), nu este nici cea mai mica sansa ca acest personaj de desene animate sa faca acest gest. Nici el nici clica lui nu stiu ce este sau ce reprezinta cuvantul ,,demnitate,,......... ar fi o minune ca niste personaje ahtiate dupa bani si putere sa faca asa ceva. Cea mai mare suparare (dintre multe altele) este aceea ca se comporta ca un dictator...........el nu stie sa traiasca intr-o democratie......vrea doar sa impuna, sa dea ordine. Vai de mama nostra..........nationala o sa ajunga sa fie batuta sau sa se chinuie cu nationalele de fotbal din Malta, Letonia, etc..........nu vreau sa mai enumar ca sunt destule si ma doare capul cand vad ce nationala de fotbal , de rasul curcilor, avem. Sanatate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează