INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Decizie incredibilă în Ligue 1: Neymar și Álvaro González, absolviți de rasism!

Decizie incredibilă în Ligue 1: Neymar și Álvaro González, absolviți de rasism! +16   FOTO
Decizie incredibilă în Ligue 1: Neymar și Álvaro González, absolviți de rasism!

Articol de - Publicat joi, 01 octombrie 2020 13:12 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 13:15

Comisia de Disciplină a Ligue 1 a clasat surprinzător cazul Neymar: "După studierea dosarului şi audierea martorilor, am constatat că nu dispunem de probe destule pentru a decide o sancţiune".

Atacantul brazilian, care s-a plâns c-a fost provocat în derbyul PSG-Marseille 0-1 de Álvaro González, justificând palma ce i-a atras eliminarea, a scăpat fără pedeapsă suplimentară. 

Deși îl acuzase de rasism pe spaniol și chiar el îl făcuse "japonez nenorocit" pe Sakai! Fără suspendare a ieșit și fundașul lui OM, care i-ar fi strigat atacantul parizian "fiu de maimuță împuțită". Di Maria fusese descalificat mai devreme patru meciuri pentru că l-a scuipat pe același Álvaro González. 

FOTO. Imagini de la bătaia generală din PSG - Marseille 0-1:

+12 FOTO

Șocant! Neymar are 34,6 milioane datorii la Fiscul spaniol

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  01 Octombrie 2020, 16:42

"Decizie incredibilă" ??? Un scandal, ceva, nimic ??? Sinteti penibili !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close