INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Decizie luată de Real Madrid în privința lui Lucas Silva, jucător pe care Zidane n-a contat în actualul sezon

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 12:10

Mijlocașul formației Real Madrid Lucas Silva va evolua în următoarele 18 luni la echipa Cruzeiro sub formă de împrumut, a anunțat site-ul oficial al clubului madrilen.

În vârstă de 23 ani, mijlocașul brazilian nu a disputat un meci oficial în acest sezon, din cauza problemelor cardiace descoperite în vară, când a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă și a fost la un pas să pună capăt carierei de jucător.

Jucătorul care are contract cu Real Madrid până în vară lui 2020, revine astfel la clubul de la care a plecat, "galacticii" plătind în schimbul lui, în ianuarie 2015, suma de 15 milioane de euro.

Fotbalistul nu s-a adaptat în Spania, iar conducerea clubului madrilen a luat decizia atunci decizia de a-l împrumuta la Olympique Marseille pentru un an.

În vară a fost foarte aproape de un împrumut la Sporting Lisabona, însă acordul a căzut după ce i s-au descoperit, la vizita medicală, problemele la inimă.

Silva a evoluat pentru Real Madrid în 8 partide fără să marcheze vreun gol, în timp ce pentru OM a înregistrat în 33 de partide .

Pentru Brazilia a evoluat la naționalele U 20 în 3 partide și U 21 bifând 4 selecții și marcând un gol.

surse: marca.com, dailymail.co.uk, sports.yahoo.com, lequipe.fr, realmadrid.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează