INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Decizie surprinzătoare pentru Federico Piovaccari » A refuzat revenirea în România, dar a schimbat 3 cluburi în ultimii 2 ani

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iunie 2017 13:12

Italianul Federico Piovaccari a refuzat revenirea în România în urmă cu un an, motivând că îşi doreşte să rămână în Australia, la Western Sydney Wanderers, dar de atunci a mai fost implicat în două transferuri.

Atacantul de 32 de ani s-a înţeles cu formaţia chineză  Zhejiang Yiteng, ocupanta locului secund în liga a doua

În aprilie 2016, Piovaccari a fost subiectul unor zvonuri privitoare la o eventuală revenire la FCSB, dar jucătorul a declarat că-şi doreşte să rămână mai mulţi ani la o singură echipă.

Totuşi, italianul a plecat de la australieni vara trecută şi a ajuns la Cordoba, iar acum este extrem de aproape de un nou transfer.

Sampdoria, Eibar, Western Sydney şi Cordoba sunt echipele pentru care a evoluat Piovaccari după despărţirea de FCSB, în 2014. Italianul a câştigat un titlu de campion alături de roş-albaştri.

43 de meciuri
a jucat Piovaccari pentru Steaua şi a marcat de 16 ori

"Am o vârstă, mai am un pic și fac 32 de ani și cred că e momentul potrivit să rămân mai mulți ani la o singură echipă. Vreau să stau aici mai mulți ani, este o experiență nouă pentru mine și familia mea"  Federico Piovaccari, în aprilie 2016

Playtech: Concurenta de la Survivor care a RENUNŢAT la haine! Se răsfaţă într-un loc de vis. Imagini de neratat


Comentarii (2)
danut1971
danut1971  •  26 Iunie 2017, 20:28

sa vina sa se adaoge lotului de pensionari ai fcsb-ului! ha ha ha

gicab
gicab  •  26 Iunie 2017, 16:45

Pana și el e scârbit de fcsb

Vezi toate comentariile (2)
Comentează