INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Declarații în premieră despre Cristiano Ronaldo: "Știu că nu ar fi vrut să se afle, dar trebuie să îi spun porecla"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 13:16

Ricardo Santos, fost coleg cu Cristiano Ronaldo la Andorinha, prima echipa a starului portughez, a vorbit despre începuturile în fotbal ale vedetei lui Real Madrid și a dezvăluit că i se spunea "bebelușul plângăcios".

"Îmi amintesc că era un copil umil, dar când nu avea mingea începea să plângă. La fel era și când pierdea mingea. Dar pe lângă asta, era un bun jucător. Marca multe goluri și dribla mult", a spus Santos, potrivit Mundo Deportivo.

Santos dezvăluie și că lui Ronaldo i se mai spunea "albinuța", pentru că era foarte mic și alergea foarte mult, fără să se oprească.

Între timp, Santos a ajuns antrenor la Andorinha, club portughez în liga a 3-a, în timp ce Cristiano Ronaldo luptă pentru un nou Balon de Aur cu Real Madrid.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
nope
nope  •  14 Noiembrie 2016, 13:56

Credeam ca porecla lui e penaldo

Vezi toate comentariile (1)
Comentează