INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Declarații surprinzătoare ale antrenorului campioanei Angliei: ”Am luat în calcul demisia!”

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2017 09:59

Antonio Conte a recunoscut că, după câștigarea titlului, a avut nevoie de reasigurări din partea conducerii lui Chelsea ”că suntem pe aceeași lungime de undă”.

N-au fost doar speculații în iunie, când marile publicații britanice au scris că Antonio Conte ar putea pleca de la Chelsea după numai un sezon, deși tocmai câștigase titlul în Premier. Tehnicianul italian a recunoscut că a luat în calcul și demisia, într-un interviu apărut astăzi în săptămânalul Sunday Mail.

"Să fiți siguri că am savurat primul meu sezon în Anglia. Dar vă spun sincer că pentru mine și familia mea a fost unul extrem de dificil. Cînd câștigi, pare ușor. Dar nu e", a punctat Conte, făcând trimitere și la fricțiunile pe care le-a avut cu Diego Costa: "Încă din iarnă a fost clar că ne vom despărți".

Însă la sfârșitul sezonului, marea lui problemă a fost să știe că șefii sunt în continuare de partea sa.

"Am ajuns într-un punct în care nu ne putem pemite să facem greșeli. Trebuie să ne îmbunătățim jocul, calitatea lotului și am vrut să primesc asigurări de la conducători că suntem pe aceeași lungime de undă", a dezvăluit tehnicianul italian, confirmând astfel presiunile pe care le-a făcut pentru a-i fi aduși jucătorii doriți. Pe Lukaku i l-a subtilizat Man. United, dar în cazul lui Morata a fost punct ochit, punct lovit. Altfel, n-ar fi semnat noul contract.

 

10,8 milioane de euro pe an va câștiga Antonio Conte conform noului contract, scadent în 2019

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează