INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Declarații tari făcute de Cristiano Ronaldo: "La Juventus e ca o familie! De când eram copil speram să joc aici"

FOTO: facebook.com/Cristiano/
FOTO: facebook.com/Cristiano/

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 august 2018 15:39

Cristiano Ronaldo, atacantul portughez de 33 de ani, a vorbit despre venirea sa la Juventus și despre cum s-a adaptat în Italia.

"Mă simt extraordinar. Totul a mers foarte bine de când am ajuns. Sunt fericit și bucuros că sunt aici, având în vedere cum am fost primit de fani și de cei din club. Această echipă este incredibilă. Toate persoanele sunt amabile, la fel și fanii. Sunt ca o familie. Asta am simțit de la început și le mulțumesc tututor. Vreau să îi fac fericiți.

Este un club mare. De când eram copil mă uitam la Juventus și speram să joc aici într-o zi. Sunt fericit că sunt la unul dintre cele mai mari cluburi din lume. A fost o decizie ușoară. Sper să mă adaptez cât mai repede. Nu sunt îngrijorat. Îmi plac provocările", a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit presei internaționale.

Citește și: Cristiano Ronaldo și-a șocat colegii de la Juventus » Ce a observat Douglas Costa când pleca de la antrenament: "Nu am văzut niciodată așa ceva!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează