INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Defensiva Barcelonei suferă » Luis Enrique l-a pierdut pe Jeremy Mathieu pentru următoarele 3 săptămîni

FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB
FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 02 noiembrie 2014 16:15

Veşti proaste după eşecul cu Celta Vigo, de pe Camp Nou, scor 0-1. Luis Enrique nu-l va putea folosi aproximativ 3 săptămîni pe fundaşul Jeremy Mathieu.

Francezul s-a accidentat la gamba piciorului drept. Staff-ul medical al catalanilor a anunţat azi că Mathieu nu va fi apt pentru partidele cu Ajax, din Liga Campionilor, şi cu Almeria, sîmbăta viitoare. Urmează o pauză în campionat datorată naţionalei, iar Barcelona va juca din nou pe 22 noiembrie, contra Sevillei, pe Camp Nou.

Tehnicianul formaţiei blaugrana are serioase probleme în defensivă: Gerard Pique şi Dani Alves nu sînt deloc în formă, Douglas şi Vermaelen sînt în continuare indisponibili şi, cel mai probabil, Luis Enrique va fi nevoit să apeleze la tinerii din lot: Bartra şi Montoya.

La antrenamentul de astăzi, Jordi Alba, Mathieu, Rafinha şi Vermaelen s-au pregătit separat. Andres Iniesta îşi continuă şi el recuperarea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Noiembrie 2014, 04:32

barcelona inca e barcelona, are o echipa incredibila, dar si eu am senzatia ca defensiva este punctul slab. i-am vazut doar in marele derby, cu real. si acel 3-1 mi s-a parut un scor mic, fata de oportunitatile nenumarate de a marca, pe care si le-au creat cu mare usurinta madrilenii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează