INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Degringoladă la Chelsea: Alvaro Morata ar putea reveni la Juventus după doar două sezoane!

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat marti, 10 aprilie 2018 21:40

Juventus îl vrea înapoi pe Alvaro Morata, la doar două sezoane după ce actualul atacant al celor de la Chelsea îi părăsea pe italieni, anunță presa din Peninsulă.

Internaționalul spaniol a petrecut doi ani în tricoul ”bianconerilor”, înainte ca Real Madrid să activeze clauza de răscumpărare, în vara anului 2016. Morata a evoluat 63 de partide pentru Juventus, reușind să înscrie 15 goluri.

După doar un an, ibericul avea să se transfere din nou. Chelsea a plătit celor de la Real 66 de milioane de euro în schimbul atacantului în vârstă de 25 de ani, dar acum Morata ar putea pleca de la formația de pe ”Stamford Bridge”, în condițiile în care aceasta este departe de calificarea în sezonul viitor al Champions League.

Mai mult decât atât, managerul ce l-a adus în Premier League, Antonio Conte, este și el pe picior de plecare de la Chelsea, iar acest lucru ar putea fi decisiv în alegerea lui Alvaro Morata.

Dorit la Juventus, singurul impediment al unui transfer în următoarea perioadă de transferuri este reprezentat de salariul fotbalistului în tricoul ”albaștrilor”. Acesta încasează nu mai puțin de opt milioane de euro anual, cu 500.000 de euro mai mult decât cel mai bine plătit fotbalist al italienilor, Gonzalo Higuain.

Pe lângă campionii din Serie A, Morata reprezintă o țintă și pentru formațiile din China, care l-ar putea ademeni cu o ofertă financiară subsanțială. Cotat la 65 de milioane de euro, spaniolul a jucat în 41 de meciuri pentru Chelsea în acest sezon, reușind să înscrie de 14 ori.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
kyil
kyil  •  10 Aprilie 2018, 23:47

Chelski si-a luat o mare teapa de la contele antonie cu Muratul asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează