INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Del Piero a făcut o alegere SURPRINZĂTOARE » Află unde va juca fosta vedetă a lui Juventus

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 01 septembrie 2012 04:26

La 37 de ani, unul dintre marii fotbalişti italieni s-a înţeles cu Sydney FC, care s-a grăbit să dezvăluie marea bombă.

Alessandro Del Piero, 37 de ani, 712 meciuri pentru Juventus, 91 de selecţii la squadra azzurra. După 19 ani în bianconero, Il Pinturicchio, unul dintre artiştii fotbalului mondial, porneşte într-o altă aventură la finalul carierei. Departe de Italia, Europa şi jocul de clasă. Unde? Tocmai în Australia, la Sydney FC, un club fondat în 2004, de două ori campion al "cangurilor".

Joi dimineaţă, preşedintele lui SFC, Scott Barlow, a anunţat pe site-ul oficial al grupării: "E un moment uriaş pentru Sydney. Sîntem onoraţi că Del Piero ne-a ales pe noi şi entuziasmaţi de perspectivele acestui transfer".

Cele două părţi se înţeleseseră, dar italianul nu semnase contractul şi le ceruse australienilor să nu dezvăluie afacerea. Exact ce nu a făcut Barlow.

Imediat, Stefano Del Piero, fratele şi impresarul atacantului, a precizat: "Negociem cu Sydney. Totuşi, nu există nici un angajament încă". Puţin mai tîrziu, acelaşi Scott Barlow a revenit pe pagina clubului său: "E adevărat că nu avem încă semnătura lui Del Piero, însă luni ne vom întîlni la Torino". Pentru a încheia contractul.

Hagi joacă la Sydney
Hagi Gligor (foto 2) are numai 17 ani şi este considerat un mare talent în Australia. De origine română, tatăl său, fost fotbalist, fiind un fan înfocat al lui Gică Hagi, adolescentul Gligor a jucat deja în "naţionala" de tineret a "cangurilor". Alături de el va evolua Del Piero pe Sydney Football Stadium, o arenă de 45.000 de locuri.

287 de goluri a marcat Del Piero într-o carieră la Juventus; la "naţională", a strîns 27 de reuşite

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
stelistu01
stelistu01  •  31 August 2012, 17:58

Multa bafta.Oricum ramane o legenda.

dreig21
dreig21  •  31 August 2012, 14:22

da e de origina romania si Hagi Gligor.....sper sa scoatem ce va rezultat in sezonul care vine, ca anul trecut a fost nasol ptr noi, sper sa redica media la spectatori si del piero, oricum ptr un sport care e pe locul 5 ca si sport dupa Cricket, AFL, Rugby League si Rugby are media mai buna de cat in Romania, si Australia e cam la aceasi populatia cu Ro.

isteaua
isteaua  •  31 August 2012, 14:01

La Sydney joaca si Hagi Gligor :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează