INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURNEU

Delegare surprinzătoare! Un arbitru român a fost trimis tocmai în Papua Noua Guinee

Mihaela Gomoescu Țepușă
Mihaela Gomoescu Țepușă

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2016 18:50

În ultima vreme arbitrii din România au fost criticați dur pentru evoluțiile modeste din Liga 1, însă pe plan internațional nu au deloc emoții.

FIFA vrea să dea tot mai multe șanse tinerilor arbitri și în perioada 13 noiembrie - 3 decembrie a programat un turneu final al Cupei Mondiale Feminin Juniori sub 20 de ani tocmai în Papua Noua Guinee.

Printre arbitrii delegați la acest turneu se numără și o româncă. Este vorba despre asistentul Mihaela Gomoescu Țepușă, care va face parte din brigada polonezei Monika Mularczyk și ucraineanca Marina Striletska.

Astfel, Mihaela Gomoescu Țepușă devine primul arbitru român care va oficia partide internaționale în îndepărtata Papua Noua Guinee.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează